sunnuntai 2. syyskuuta 2012

itku pääsee..

Sateista sunnuntaita!

Meillä sanoi tietokone poks sitten ihan lopullisesti. Sinne meni valokuvia molempien lapsien syntymistä, häistä, koirista..miun uusimmat tekemis kuvatkin meni. nevaihe vaiheelta kuvat.

arvatkaapa itkettääkö?? videokuvat lapsista ottaa eniten päähän. Toivottavasti tietokone tohtori saa ne vielä ulos sieltä.

Meille tulossa viikon sisällä tuliterä hieno tietokone uusilla ihanuuksilla. Sitä odottaessa siis.. Koittakaa kestää, kun ei päivityksiä heru nyt, mutta nou kän duuuu!!!

6 kommenttia:

 1. Toivotaan, että tiedostot saadaan pelastettua.
  Meillä yksi tietokone pimeni täysin, mutta korjaaja sai sieltä siirrettyä tiedostot uudelle koneelle.

  VastaaPoista
 2. Oi. Harmi-jospa ne viisaat vielä pelastaa kuvat. Silti: Hyvää syyskuuta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos raija ja tarutikki. mie olen ihan maani myynyt ja hepulikohtauksen partaalla. hääkuvat ja suurin osa muksujenki kuvista on paperilla, mutta ne videot :( nooh..pitää yrittää ajatella positiivisesti, että kyllä ne sieltä vielä saadaan ongittua.

   Poista
 3. Heissan! Voitit blogiarvonnassani. :) Laitatko osoitetietojasi tulemaan ek78265@uta.fi, niin laitan sinulle pakettia tulemaan.

  VastaaPoista
 4. Jatkossa kannattaa siirtää näitä tärkeitä kuvia tietokoneelta ulkoiselle varmuuskovalevylle aika ajoin, niin säilyvät tallessa.

  Jos nyt käyttämäsi 'tohtori' ei palautukseen pysty, niin kysypä vielä Ibasilta (http://www.ibas.fi/)

  VastaaPoista
 5. Voihan virsu, ei ihme attä harmittaa!!
  Saisinko tästä nyt vauhtia oman ulkoisen kovalevyn hankintaan, suunnitellut jo pitkään samanmoiset uhkakuvat mielessäni...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)