sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Lehtilaatikko ja onnistumisia..

Ihan ensiksi:olen elävien kirjoissa*jeeeeeee* Kyllä on makailtukkin. Nyt virtaa täynnä ollut tämän päivän, mutta tarkotuksella hölläilty. 

Tein reilu viikko takaperin tämmösen.


S-marketista noukittu luumuloota. Ihan näppärä. Hyvän kokonen..ei kamalan suuri, mutta mahtuu just nuo lehdet mitkä on lukematta. Taas osotti valkonen maali toimivuutensa ja sabluunalla värkkäsin tuon tekstin. 
Tässä vielä loota ennen maalausta:


Seuraavassa sitten VAROITUS! EI HERKKÄSILMÄISILLE!
Älä lue eteenpäin tai pikemminkin katso, jos olet herkkä.

*****
****
***
**
*

Meidän herra mehtäläisen viikonloppu metsästyksen saralla oli varsin onnistunut. Eilen saaliiksi teeri ja tänään jänis. Harmittaa kun en itse päässyt mukaan, mutta jospa ensi viikonloppuna pääsis pikkasen käymään.


Nyt sitten varmasti joku alkaa valittamaan näistä "saaliskuvista", että puput kuuluu metsään ja linnut oksallensa puuhun, mutta näitä tulee jatkossakin täällä näkymään kuten ihan ensimmäisessä postauksessa uhkasin. Mitään teurastuskuvia kuitenkaan ei ole tarjolla vaan aitoa onnistumisen riemua rakkaasta harrastuksesta.

Uusille lukijoille rutkasti tervetuloa ja kiitos kaikille ihanista kommenteista!

4 kommenttia:

 1. Metsästyskuvat eivät kauhistuta. Olen nuoruudessani ollut mukana metsällä ja kanniskellut noita kuolleita pupuja ja sorsia sekä katsellut hirvien paloittelua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa. meille tämä harrastus on todella rakas. Henkireikä voisi sanoa..

   Poista
 2. Lapsuuden ystäväni isä oli kova metsämies. Kerran menin hakemaan heidän vajasta jotakin ja sielä roikkui jänöjussi....sain kyllä jalat alleni....:)
  Kauhistelin aina, että minähän en sitten jänöä syö....kerran heillä ruokaillessani, kysyi isäntä, että oliko liha kastiikkeessa hyvää....no olihan se ja sain kuulla, että oli jänistä...niin minua juksattiin...:DD

  VastaaPoista
 3. Tätä laatikkotuunausta oon itsekkin suunnitellut :) Pitänee ottaa joskus käytäntöönkin :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)