tiistai 11. syyskuuta 2012

Arvontapalkintoja

Nonni..nyt on uusi ihana tietokone, uusilla ihanilla ominaisuuksilla. 

Lupailin niitä kilpailujen palkintoja esitellä teille, suurin osa niistä päätyi saunalle. Leivosvuoat,perhosrasia ja peltinen lintutaulu oli yksi palkinnoista joka tuli joka tuli tää olis tän koti-blogiarvonnasta. Leivosvuoat päätyi löylyhuoneeseen toimittamaan tuikkukuppien virkaa.. 


Metallinen perhos"kirjarasia" päätyi saunatupaan lintutaulun kanssa. Rasiassa säilötään tulitikkuja. Lintu hakee paikkaansa..siihen asti se saa nököttää meidän pukuhuoneen pöydän avaimessa roikkumalla.

Tarutikin arvonnasta sain ihanaa saippuaa.Suklaat päätyikin nassuun jo aikoja sitten ja servetit odottaa vielä.Magneetti nökötti jääkaapin ovessa.Samoin open kyltti joka tuli tää olis tän koti-arvonnasta. Huomenna kerron mitä niille tapahtui(ohrasesti voin jo todeta).Saippualle ompelin pussukan vanhasta pellavaisesta laudeliinan pätkästä. Peseytyminen sujuu, kun ei ole liukas saippua käsissä vaan pussukassa joka toimittaa samalla pesukintaan virkaa. Samaisesta kankaasta ompelin myös ylimääräisen pesu sienen, josta tuli sydämen muotoinen.


Voitin myöskin parissa muussa blogiarvonnassa josta kristin hyvää ja kaunista-blogin tomaatinlehtisaippua etsii paikkaa..on sen verta eksoottista, että tarttee tosiaan miettiä sille vielä arvoisensa astia..ja yksi palkinto ei ole vielälöytänyt perille.

Kertokaapas muuten mitä tämä muistuttaa???


Hautapaikkaa kenties?? saimme järkyttävän naurukohtauksen perhe mehtäläisen kanssa, kun meidän emäntä laittaa syksy istutuksia. Meillä pihalla siis vanha vessanpönttö toimittaa kukka törpön virkaa, mutta tästä paskiksestahan olis muuhunkin. Hautakivet on järkyttävän kalliita ja itse olen ainakin sitä mieltä, että halvinta vaan mitä irti lähtee, niin miksi ei vessanpönttö voisi toimittaa samaa?? Tuon tervetulo tekstin käänsin vinottain..ei näytä enää hautapaikalta, mutta huvituttaa silti edelleen aina kun ohi kävelee.

Kiitos valtavan paljon onnitteluista vuosipäivänämme, sekä uusille lukijoille kovasti tervetuloa!!

Mukavaa tiistaita kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)