keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Varoittava esimerkki..

Nimittäin kosteasta kesästä ja millaisen ilmalukon se voikaan aiheuttaa..


leivinuunin päältä laipiota..
Julmetusta palohormiston esilämmityksestä huolimatta ei vetänytkään vaikka kokeiltiin veto ensin kynttilällä ala hormin kautta. Tästä seurasi jumalaton siivoaminen, tavaroiden pesulaan pakkaaminen ja seinien uudelleen maalaaminen. 

Tässä syy miksi osa niistä blogi arvontojen palkinnoista ei meillä enää käytössä ole. aika karuksi kärähti myös nuo enkelin siivet alimmassa kuvassa.

Jotain positiivista:pääsee sisustamaan ihan uusilla tuulilla alusta loppuun. Kätevästi samalla vaihtuu vähän järjestykset ja tulee ihan uusia juttuja. mm.kauan kaipaamani heinäseipäät verhotangoiksi. Toinen niistä tököttää jo seinällä, joten kuvaillaan sitten kun saan niihin verhotkin joskus kiinni.

Jotta ei menis ihan masenteluksi niin tässä teille kuva ihanista kärpässienistä, jotka olivat ihan tulipunaisia. ei yhtään valkeaa täplää. ja niin somasti rivissään :)
Mukavaa keskiviikkoa!

5 kommenttia:

 1. Hui.Onneksi löytyi jotain positiivista.

  Meille meinas eilen käydä samoin.Onneksi savut kuitenkin lähti piippuun päin.Eka lämmitys meilläkin.Savunhajua oli kyllä vielä aamulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä tuoksuu savu edelleen..ei tosin niin, että päähän kävis. tämä tapahtui kuitenkin jo 10 päivää takaperin.. :D

   Poista
 2. Kiva kun löydät valoa tunnelinpäästä. Tuttua tuokin tapaus on joskus sattunut mökillä. Ihanaa kun saat sisustaa uudeleen. Mutta harmistus myös puolestasi.

  VastaaPoista
 3. Ensivisiitillä täällä. Kiva löytää uusia blogituttavuuksia :)
  Haleja ja hymyjä sinulle SisustEllenistä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tervetuloa useamminkin..mukavaa torstaita sinullekkin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)