lauantai 29. syyskuuta 2012

Pesuaineet pulloihin

Muutamassa blogissa olen nähnyt pesuaineet lavuaarin reunalla pullossa. Siellä eilisellä jyskin reissulla sattu vielä olemaan tollaset kivan väriset 2€ kipale, ni pari piti mukaan saada. Isompi minimehtäläinen valkkasi värit ja nehän on oikein kivat. 


Toisessa pullossa fairy ja toisessa lattian pesuaine.
Laitoin pullon kaveriksi myös kukkasen tonne nurkkaan peittämään huonoja silikoni saumauksia. Hyvin tuntus istuvan kuvaan..ja kuten kuvasta näkyy kaksi vuotta sitten tehty välitilan laatta oli NIIN pieleen mennyt valinta kun olla ja osaa. Nämä patologianlaitoksen kopiot menee vaihtoon parin vuoden sisällä.

Meillä on vessaan ilmestyny myös yksi ylimääränen kakkakummi. Tavallisesti tämmöset sais meillä huutia ja pika lähdön takasin ulkoilemaan, mutta koska oli niin kovin ihanan näkönen ni en raahtinu sitä pihalle viskata.


Mikä lienee tämä??vissiin kaiketi joku kehrääjä, mutta minkä niminen lienee..näitä on näkyny ulkona enemmänkin. 

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja KIITOS mukavista kommenteista. Vierailijoilta olisi myös mukava saada jotain viestiä, että tietää käykö täällä kukaan muu, kun kirjautuneet lukijat.

2 kommenttia:

 1. Uusin lukijasi ilmoittautuu muonavahvuuteen :)
  Karsee kakkakummi - tosin miun perhostrauma on niiiin syvällä ettei edes tollaset symppikset karvaiset saa muuta aikaan ku vilunväristykset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa!!!tervetuloa..minä en myöskään kamalasti tollasista kiitäjistä tai kehrääjistä tykkää, mutta koska tuo vaan olla öllöttää aloillaan ni olokoon. niinkun kirjotin, jotta lähtö olis sille tullu, jos ei osais käyttäytyä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)