maanantai 24. syyskuuta 2012

Kolme kuukautta jouluun on..

"laskin aivan itse, kun nääääiiiin...! joo.. no, mutta tänään alotin sitten joululahjojen haalaamisen. Jos ei lasketa jo elokuussa hommaamiani juttuja, niistä ei puhuta, ettei mene lahjan saajien korviin ;)
Tenaville tilasin vaatteita alennuksesta. 

Muutaman vuoden olen yrittänyt ja onnistuneesti saanukkin hommattua kaikki joululahjat ennen joulukuuta. Ette usko miten nautinnollista on käydä kaupassa kun muut ryntäilee ja tekee itelleen turhaa stressiä lahjoista. Tällä tavoin säästää myös rahaa. Silkkaa idiotismia työntääpuolet enemmän euroja samoihin juttuihin, jotka saa nyt ilman "joulukorotusta".

Kotiinkin hiukan jo laitoin..nostin ystävältäni joululahjaksi vuosia sitten saamat pentikin purnukat näkyville. Punaiset tietenkin.. laitoimpas myös kynttilöitä "köyhän hopeiselle" tarjottimelle. Nekin kuuluu jouluun.Jokos te olette alkanut hamstraamaan joulutavaraa??
Tunnelmallista viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Oli niin kivoja kuvia, että liityin saman tien lukijaksi, jotta tänne eksyy toistekin. Kyllähän joulu jo mielessä pyörii =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten ole ainut jouluilija jo näin ajoissa. Tervetuloa!

   Poista
 2. Minäkin lasken päiviä jouluun, jota saamme viettää uudessa kodissamme...On ihana alkaa kohta siitä hössöttämään ja muutamat jouluaskartelutkin on jo käynnissä saatika lahjojen teko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa..lisää jouluihmisiä. se itse tekeminen on parasta paketoinnin lisäksi.

   Poista
 3. Kiva, että joku muukin on ajoissa, etten yksin minä. :) En oo tosin uskaltanut vielä kotiin joulua laittaa, mutta jotain tunnelmavaloja tarvii kyllä kellojen siirtoon mennessä saada! Päässä kihisee jo joulujutut! Tuo on niin totta, että tavaroiden hintoihin tulee 'joululisä'! :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)