maanantai 17. syyskuuta 2012

Kukko vai Kana??

Me harrastettiin isomman minimehtäläisen kanssa viikonloppuna oikein urakalla Kukko vai Kana leikkiä. Siinä vedetään erilaisia heiniä sormien välissä ja sitten sen "pyrstön"muodosta päätellään onko kyseessä kukko vai kana. Kanalla on tasainen "perä" ja kukolla enemmän niitä irto haituvia(lue=sulkia). Toinen vetelee heiniä,piilottaa sen selkänsä taakse ja toinen yrittää arvata kumpi on kyseessä:Kukko vai Kana?


Tästä tulee niin paljon lapsuusmuistoja mieleen. Mummoni asui järven rannalla ja sinne rantaan oli älyttömän jyrkkä lasku ja omituisen malliset kivet portaina. Matkalla uimaan aina kavereiden kanssa vedettiin heinät matkalla sileeksi ja kukko vai kana?kukko vai kana?? Onko muut leikkineet samaa??

Meillä onkin suunnitteilla ensi kesäksi ihan oikeita kanoja ja kukko. Niille kopin rakentaminen alkaa jo tänä syksynä, että saataisiin kanat kotiutettua heti keväällä kun ei enää pakkaset huitele järjettömissä luvuissa. Siitäkin tulossa varmasti kuvaa ja tilanne raporttia. Nyt minä jatkan parantelua..poden täällä kunnon triplaa:korva-,poskiontelo ja keuhkoputkentulehdus yhtä aikaa päällänsä. ei kiva olo ollenkaan.

Mukavaa viikkoa kaikille ja uusille lukijoille huimana tervetuloa!!!

1 kommentti:

  1. Kukko vai kana leikkiä olen minäkin leikkinyt paljon lapsuudessa (ja vähän myös aikuisena):)
    Pikaista paranemista sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)