perjantai 19. lokakuuta 2012

jääkaapin uusi ilme

Jaana-Elina AikaOnTaikaa-blogista oli teippaillut jääkaappinsa liitutaulu tarralla. Vinkkasi siellä jotta hobby hallista saa tilattua tuota tarraa erityisen halvalla ja tottahan se miunki piti heti tilata.. Tässä se nyt on..


tuohon jöökaapi päälle ompelin meille suojaverhon mummon vanhasta pitsilakanasta..aikasemmin sieltä näkyi ihana johtohelevetti.


Nythän joku sitten ihmettelee miksi meidän jääkaappi on niin omituisessa paikassa..siksi,että tässä oviaukossa, jossa tuo jääkaappi nyt on nyt on ollut vielä puoltoista vuotta sitten oviaukko vanhan liiton ruokahuoneeseen..jääkaapille ei kaksi vuotta sitten tehdyssä keittiöremontissa ymmärretty laittaa paikkaa kun tuolloin oli vielä se ruokahuone käytössä. puolitoista vuotta sitten tehtiin kylppäri tähän taloon jolloin ruokahuone hyödynnettiin kylpyhuoneelle..sekavaa,eikö?no toivottavasti joku tolkkus mitä yritin sanoa..

tässä vielä kuva jääkaapista ennen tarrailua..


sitten kuvia ihanista mummon vanhoista pyyhkeistä..nää on niin retroja, että pakko ottaa ne nyt käyttöön. Onneksi ovat olleet hyvin säilössä, niin on värit kirkkaita. Mummo itse tehnyt pyyhkeet pitsejä myöden..siksi ne varmaan ovatkin niin ihania..


loppuun vielä muistutus arvonnasta joka päättyy huomenna!!!
Sinne pääset TÄSTÄ!

Oikein kivaa viikonloppua kaikille ja uusille lukijoille tervetuloa!

15 kommenttia:

  1. Toi liitutaulutarra on kyllä kivaa. Tiedän meilläkin monta paikkaa, joka kaunistuisi kätevästi tarralla.
    Niin.. ja ihania noi Mummolan pyyhkeet :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan hyvä paikkahan jääkaapilla on!

    Minulla on samanlaisia pyyheliinoja....oleet varmasti muodissa joskus...:)

    VastaaPoista
  3. Hyvä kolohan se tuossa on jääkaapille ;)
    Tarrakin on hyvä , pitäis tehä samat temput meidän jääkaapille . Nyt peitän sen ruman valkoisen pinnan - lasten piirustuksilla ja valokuvilla.
    Mummon pyyhkeet on kauniita ;)

    Ihanaa viikonlopun alkua sinne

    VastaaPoista
  4. Kannattaa tosiaan kurkata tonne hobbarin sivuille oli melko tyyriiden postimaksujen kanssa silti TODELLA edulikas..

    VastaaPoista
  5. Ihana, eikä edes näytä jääkaapilta.
    Kauniita pitsejä, minullakin on tuollaisia :)

    VastaaPoista
  6. Voi ei onko vähän kiva idea tuo jääkaappitarra juttu.. Meidänkin jääkaappi on niin ruma mut en ole varma miten toi musta väri toimii meidän huushollissa..Täytynee miettiä..Mutta näyttää kyl tosi hyvältä !!!

    VastaaPoista
  7. Tulipas ihan erinnäköinen kaapista.Sait tekstinkin suoraan,meikäläisen meni ihan vinoon.

    Kaappihan on ihan hyvällä paikalla.En olis edes kiinnittänyt mitään huomiota,ellet olis maininnut.

    Pitsilakanat on kyllä monikäyttöisiä.Ja niitä kannattaa kaäyttää.Ompelin muuten eilen reunalakanan pitsilakanoista.Vähäsen olis vielä vaiheessa.

    Upeat värit pyyhkeissä.Ja nuo pitsit,ihan parhaat.Me kirjailtiin aikoinaan koulussa noita värillisiä vohvelipyyhkeitä.Mihin lie kadonneet.Muutama valkoinen on kuitenkin onneksi tallessa.

    Ihanaa viikonloppua sinne mehtäpirttiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sie varmaan päivityksiä laittelet tulee noista lakanoista..innolla odotan. ja joo ihan vahingossa tuo tekstiki onnistu kerralla toisin kun tarran laitta..voi persana jotta ei kyllä ainakaan hermo levänny tuota laittaessa, mutta kyllä kannatti!

      Poista
  8. Tuo tarra on kyllä kätevää, pitäis itsekin johonkin kokeilla:)
    Pyyhkeet ovat varmaan jostain 70-luvulta, silloin oli paljon vohvelikangaspyyhkeitä.
    Kauniita pitsejä on mummosi virkannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nuo pyyhkeet on niin hiton hyviä kun ne ei haise silleen ihvalle niinko froteiset käytön jälkeen alkaa käryymään kauheen nopeesti. ajattelin vohvelipyyhekitä tehä penskojen kanssa joulukonttiin..se vohvelikangas vaan on ihan pirun tyyristä..

      Poista
  9. Onpa kaunis muutos!
    Täyttyy pistääpohdintaan toi tarra. Voisin kans hommata MIKÄLI se on irrotettava- , vuokrakämpän riemuja. :)

    Olenkohan mä jo osallistunut... Hitto. Tää puhelimella selailu on niin hidasta. Arvonta kerkee mennää lukkoon ennen kun mä pääsen kattoo et ooks mä osallistunu vai en :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis miehän laitoin ja revin irti ja laitoin ja revin, että kyllä lähtee!! eiku vaan kaupoille..

      Poista
  10. Kodinkoneet koloon vaan, eikös? : ) Samanlaisia pitsejä täällä, no, muodista viis!

    VastaaPoista
  11. On kyllä melkonen muutos jääkaapille. Taitas olla paikallaan meillekki hankkia tota tarraa ja liidut juniorille... tykkää meinaan piirrellä kovasti, mutku väliin iskee sitte pikku-piru ja piirtelee seinät ja jokapaikat. Kynät vähän väliä jäähyllä, pari päivää aina muistaa ja taas on jossain. Vaikka eipä taitas olla enää kivaa ku sais luvan kanssa tehä. ;D
    Ja aivan upeita pyyhkeitä, mä en kyllä raaskis ottaa käyttöön... meillä ne kyllä ois pian ikijaskas... tuntuu käyvän kaikille pyyhkeille niin vaikka kuin tiuhaan vaihtais. =)

    VastaaPoista
  12. Enpäs ollut tuommoisesta tarrasta kuullutkaan! Liitutaulumaalia olen harkinnut pariinkin paikkaan, mutta jättänyt laittamatta, kun arveluttaa, että miten päälle voi maalata sitten kun mieli muuttuu. Tarrahan on tosi näppärää.

    Vanhat pyyhkeet on parhaita! Varsinkin, kun ne on pesun jälkeen semmoset koppurakovat.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)