torstai 4. lokakuuta 2012

Jälkiä ja jättisieniä

Eilen kauppareissun yhteydessä käytiin kattomassa onko hirvien nuolukivi vielä yhtä tehokas vetonaula kun viime syksyinä on ollut. Jälkiä oli todella paljon eli hyvin näyttäs toimivat. Huvittavin näky varmasti oli kun meikäläinen ne Eilan tekemät korut käsissään hiippaili piikkareissa, farkuissa ja villakangastakissa pitkin metsiä. Herra mehtäläinen oli kyllä myöskin yhtä virallinen..minimehtäläistä unohtamatta.


Herra mehtäläinen kipitteli niillä paremmilla kengillään ihan kivelle asti ja minä jäin minille pitämään seuraa. Ylläri oli melekonen kun isäntä palas muutaman sienen kanssa. Siis aivan mahtavan kokosia kanttarelleja sylillinen. Sieniä oli kaiken kaikkiaan 12 kpl ja niistä kertyi puhistettuna kattilaan hitusen reilu litra. 


En ole ikänä tollasia hormoni kanttarellejä nähny..varmaan se hirven pas*a kasvattanu ne :D

Tänään olis vuorossa maaliman masentavinta hommaa..Haravointia. En tiedä mitään niin tympeetä kun haravointi. Maaliman ensteks ärsyttävintä puuhaa. Tosin meillä täällä metässä se on aika kiitollista. Tietääpähän mistä on haravoinut. Sitä ei voi olla huomaamatta :)


Nyt lähdenki samointein niin tuleepahan tehtyä sekin alta pois..tai jos edes osan sais alta pois, koska kaikki lehdet ei ole vielä lähellekkään tippunut ja lehtikuusikin vielä täydessä "karvassaan".

Uusia lukijoita on taas tullut..niille tervetuloa! Mukavaa torstaita ja muistakaahan arvonta. Siihen voitte osallistua täällä.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. no eikö oo..olin ihan järkyttyny kun näin noiden koon. Hirveitä hormoni sieniä :DD

   Poista
 2. Komeita sieniä! Ajattele, että haravoidessa harhaantuvat vinot vatsalihakset, siis hyödyllistä toimintaa raikkaassa syysilmassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaikka kuinka positiivisia yirtin ajatella niin eihän siitä mitään tullut :) taas pikkupätkä haravoitu ja loput taidan vetästä ruohonleikkurilla :D

   Poista
 3. Vau, enpä ole noin mahtavia kanttarelleja nähnytkään!

  VastaaPoista
 4. Melkosia jättejä nuo sienet, oho! Ota se haravointi kuntoiluna, pates kasvaa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kolome tuntia kävin huhkimassa ja voi juutas miten kuumoo hommoo..huh hellettä, mutta vielä olis noin 2/3 osaa pihasta haravoimatta. eli tein siis kolmessa tunnissa muutakin kun haravoin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)