maanantai 15. lokakuuta 2012

Kyllä se sieltä tulee..

Nimittäin talvi! Meillä ei ole varjossa koko päivänä noussut plussalle. Ihanaa kun maa kuurassa koko päivän vaikka aurinko helotti täydeltä terältä. Lopultakin myös loputkin kukkaset saivat kunnon hallakylvyn. 


Nämä ylläolevan kuvat on otettu päivällä joskus kahden maissa ja ei yhtään näytä siltä, että edes meinais paikkapaikoin lähteä tuo kuura.

Päivä alkoi muutenkin erittäin hienosti metsästyksen saralla. HERKÄT IMMEISET VOI LOPETTAA LUKEMISEN TÄHÄN! 

*
**
***
****
*****Herra mehtäläinen sai meidän tihulaiselle kaadon. Hienosti ajoi ja saaliskin on hieno..


Työnsä sankaria vaan ei tuo kameran edessä napottaminen kiinnostanu vaan lähti menemään ja jatkamaan töitään kiittelyn ja herkkujen jälkeen..että arivedertsit vaan teillekkin :D

Huomikseksi on luvannut kovaa vesisadetta, mutta keli eikun kylmenee..saa nähdä saadaanko huomenna kameralle lunta. Huomenna myös 10 kuvaa kesään haasteen aika.

Mukavaa viikkoa kaikille ja uusille lukijoille tervetuloa!

7 kommenttia:

 1. No huh!! Millä leveyksillä sitä vaikutetaan kun noin kauan maa kuurassa?!? O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itä-suomessa ja ja ja ei mun mielestä kyllä korkeella..

   Poista
 2. Täälläkin edelliyönä oltiin pakkasella....aamulla nurmikko härmässä...:)

  VastaaPoista
 3. Hei löysin juuri kivaan blogiisi - itsekin olen juuri aloitellut uutta blogia ihka uuden projektimme - vanhan saaristolaishirsihuvilan parissa. Katsotaan saammeko milloinkaan valmiiksi vai kuinka pitkään joudumme vain unelmoimaan, heh! No, onhan itse prosessi ja muiden blogien ihanuuksien seurailu jo osa tätä seikkailua. Mukavaa syksyä ja tervetuloa vastavierailulle!

  http://villaidur.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Meilä oltiin kans pakkasella toissa yönä. Tänään tuleekin vettä ihan kunnolla. Meillä on kans isäntä innokas metsämies ja pakastimeen onkin kertynyt jo kyyhkysiä, sorsia, teeriä, hirveä, jäniksiä ja peuraakin. Luomulihaa parhaimmillaan :) .

  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 5. Täällä etelänvetelät vielä plussasäässä haravoivat vaahteranlehtiä. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)