keskiviikko 17. lokakuuta 2012

10 kuvaa kesään sekä parit muuta..

Ihan ensiksi..se 10 kuvaa kesään. en eilen malttanut millään laitella tätä kun oli niin hyvät neulonnat menossa, mutta tässä se on.. 


Ero on aikas suuri..koivuista on lehdet hävinneet, mutta sitä pakkasta ei kuulunu, vaikka pakkasella oltiin vielä 6 aikaan aamulla. Vetenä tuli..oon vähä pettyny :( Jokatapauksessa meillä maisema on muuttunu mielestäni aika paljon kuukauden aikana. jopa tuo pyykinkuivausteline näkyy, mikä ei syyskuussa mielestäni pistä silmään tuolta ollenkaan. Fillarikin hävinny, mistä äiti on iloinen..

Nyt kuitenkin jotain ihan muuta..Arpaonni on ollut puolellani melekosen monta kertaa tässä lähi aikoina. Voitin parisen kuukautta sitten(kamala onko siitä jo NIIN kauan..*hui*) Kristin arvonnassa tomaatinlehtisaippuan. Tää saippua jakaa mielipiteitä. Alkuun minäkään en siitä liiemmin pitänyt, mutta nyt kun se on ollut käytössä niin enpä muulla hinkkailiskaan. Siis tuo todella puhdistaa kaiken epämääräsen hajun iholta(kalan,sipulin, mullan..jne) . Mies väelle tuo lehti pinta on jotensakkin ällö. Tiskiaine pullolle lampsiivat suoraan..Tekasin jokatapauksessa tollasen hienon kupposen meille kylppäriin saippua telineeksi.


Liimasin tuon lautasen ja kupposen toisiinsa. Tämä oli astaston ylimääränen pari ja jatkojalostin sen , koska siinä oli muutenkin muutama hiushalkeama tossa kuppiosassa. Eikös oo muuten melekosen eksoottinen tuon saippuan pinta "nurjaltapuolelta"? Näyttää karheelta, mutta pehmee se on..

Sitten vielä pakollinen joulupläjäys. Sain mummoltani minun lapsena kuuntelemani c-kasetit ja voi sitä ilon ja onnen määrää mini mehtäläisten ja emännän keskuudessa kun mukana oli joulukasetteja..


Nämä soi nyt meillä heti aamutuimaankin. Ihanaa ihanaa.. Erityisesti nuo tonttulorut ja leikit on ihan parhautta. Eilisen iltasadun korvasikin rölli seikkailee satukasetti. Minä suunnilleen paketillisen nessuja käytin kuunnellessa. Ihanan nostalginen olo tuli. Muistan elävästi kun mummon ja ukin sängyllä kuuntelin noita satuja ja laskin mäntypanelikatosta oksanpaikat. Muistin vielä mitä missäkin kohdassa tapahtuu noilla kaseteilla. Isompi mini totesi kun katto vuosiluvun kaseteista(1988), että "kyllä sie äiti olet vanha" :D niin se vaan aika kuluu...

Oikein mukavaa Keskiviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kiva idea tehdä kahvikuppi saippuatelineeksi.

  Vai olet vanha...minun lapsuudessani ei ollut edes c-kasetteja vaan kelanauhuri :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha..pikkasen repesin tolle sun kelanauhuri kommentille.. :D no en nyt enää kuitenkaan mikään nuorikaan ole :D

   Poista
 2. Mie voitin samaisesta arvonnasta sen yrttisaippuan ja se on aivan ihana!
  Hiano saippuakuppi, pitää pistää korvantaa :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on itsella nyt saman sarjan porkkanasaippua käytössä ja pakko myöntää että hyvä on. Ei kuivata käsiä jne. Sitä tomaattia vois testata seuraavaks :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)