tiistai 2. lokakuuta 2012

että ottaa päähän..

Tiedättehän nämä päivät kun ei tule mistää mitään.
Aamulla aloin paistaa pullaa..kaikki tykötarpeet levällään ja voi perrrrrjantai eipäs ole kardemummaa. kaikki takasin kaappiin. Päätin maata koko päivän..no neuloin siinä sivussa ja tein ruokaa ja yritin ommella, mutta siitäkään mitään tullu kun ei ollu ruskeeta karhunlankaa.

No sit sain minimehtäläiset makaamaan ja päätin tehdä napeista taulun. Joo..hyvä idea..nappeja mulla riittää ja kuumaliimaakin on. Koko hommahan oli tuhoon tuomittu jo siinä vaiheessa kun totesin, että ei ole juuttikangasta, mutta laitampa vanhan leivinliinan. Poltin näppini tuhanteen kertaan ja mikä on lopputulos???


Maaaaaaliman hirvein sotku, sekamelska ja siivo..sitä paitsi se taulu meni ihan perseeks.


jotenki olen nyt hiukka pessimistisellä asenteella rupeemassa märsyämään pannariöverit ja vetäsen peiton korviin. Napit saa kyytiä ensi tilassa, sillä huomista päivää en todellakaan aio viettää samalla tavalla.*nauraa*
Noooh..aina ei voi onnistua, ei edes jokatoinen kerta.

10 kommenttia:

 1. Niitä päiviä riittää,kun mikään ei luista. Mutta kivaltahan tuo mun silmään näyttää. Siis taulu, eikä sotkukaan ole mitään kummallista:)
  Tarkkailehan postiasi, voi huomenna kolahtaa jotain romanttista/mieltä piristävää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en kyllä malta odottaa.. ja tänään näyttäs olevan tosiaan ihan hyvä päivä.

   Poista
 2. Voi ei, joskus ei vaan mikään suju!Mut mun mielestä taulusta tuli kiva!:)
  Tänään on parempi päivä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarttee tänään kattoa saanko sille jotain tehtyä, jos en niin saat sen! :)

   Poista
 3. Hih, tiedän tuon tunteen :) . Mutta välillä noitakin päiviä täytyy tulla :).
  Ihanaa keskiviikkoa!
  Terveisin Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe..eihän sitä' aina voi tosiaan onnistua ja jos aina kaikki menis niinku strömsössä niin eihän siitäkään tulis mitään :) mukavaa keskiviikkoa sinullekkin :)

   Poista
 4. Jeeps, tiedän ton fiiliksen. Pää täynnä visioita ja tekemisen-into päällä, mut aina jotain oleellista uupuu.. Mutta kuule, nyt kaikki on toisin! Pannarin voimalla saat vedettyä kaikki kuntoon tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainahankin jeesus närästyksen sain päällensä :D mutta tää päivä vaikuttaa kivalle jo heti aamusta. aurinkokin paistaa :D

   Poista
 5. Nuo WituixMän päivät saa ne hyvät päivät tuntumaan hyvältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta turiset. Hyvät yöunet keralla pannarinärin, pitkä aamukahvi med neulominen ni jo näyttää tämä keskiviikko harvinaisen hyvälle :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)