torstai 13. joulukuuta 2012

Ai, mitäkö oon tehny???

Kyllästymiseen asti neulonu kainuulaisia.. Tässä parit viimesimmät.




Voin kertoa, että en tee ihan heti lisää..kovin käypi silmiin tuo tummalla langalla neulominen. 
Niimpä tein yhdet tilaussukat kaksi vuotiaalle.


Kantapäättömät unisukat kiertävällä joustimella. On muuten sika hyvät lapsilla joilla kasvaa huilottaa jalka koko ajan sellasta vauhtia, että ei perässä kestä. Kaksi vuotiaan sukissa silmukoita 9 x 4 ja 3o. 3n. aina 4 kerrosta jonka jälkeen silmuikoita siirretään yhdellä eteenpäin. Näin tulee tuo  kierre, eikä kantapäätä tarvita.

Mukavaa torstai iltaa kaikille!

22 kommenttia:

  1. Sustahan on tullut oikea neulontakone! Upeaa! Muistatkohan enää edes sitä ensimmäistä tuotosta, jonka täällä blogissasi esittelit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muistan joo..enkä olis ikinä uskonu jotta mie ihan oikeesti osaan. kai sillä äidinmaidollaon sittenkin ollu osuutta asiaan.. :P

      Poista
  2. Eiks se niin mene että me tehään mitä halutaan :)
    Noi on oikein somia!!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania! Passais pakkasella tuollasilla tumpuilla kulkea! :)
    Olen aina kuvitellut osaavani neuloa, mutta luulot karisi kun rupesin kerran nuiden kuviollisten ohjeita selailemaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mullakin meni tovi tahi toinenkin ennen kun hoksasin jotta se pitää silleen kolmen silmukan välein kieputtaa se lanka toisen langan kanssa. nyt menee jo ihan hyvin sanosinki..nuo tummat langat vaan tekee neulomisesta hankalaa..

      Poista
  4. Voi miten ahkera sie oot! Hienoja!

    Mulla on ollut yksi puolikas vauvan sukka kesken varmaan kuukauden, kun sukan tuleva omistaja on päättänyt, että iltaisin ei nukuta paitsi jos on äidin sylissä tai kainalossa. Yritin kerran neuloa vauva (11 kk) sylissä, mutta unisätkimisen jälkeen meinasi tyyppi tippua lattialle, niin päätin lopettaa semmoset touhotukset. Ehkä mä tänä talvena saan sen sukan valmiiksi, toinen on jo tehtykin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo..meillä ihan samaa havaittavissa. mie neulonkin yleensä telkkaria kattoessa siten, että yhen puikon neulon ja lapsen suusta oan jotain pois..toinen puikko ja lapselle jotain..kolmas puikko ja no mihis se puikko nyt häviskään...haastavaa on lapsien kanssa mukauttaa tätä harrastusta kyllä. kokeile noita unisukkia..on nopeet tehdä ja tosiaan sika hyvät lapsilla, kun ei kengässäkään lipruile ja läpryile.

      Poista
  5. Oi miten on kauniit lapaset! En ikinä osais tuollaista!
    Ja söpöt lapsen sukat, oikein söpöset:)

    VastaaPoista
  6. On se vaan niin kaunis ja lämmin lapasmalli. Ne tekee, jotka osaa, minä en osaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos sude! malli on suht helppo kun tekniikan saapi vaan itelleen päähän..kokeile/opettele ihmeessä. jäät koukkuun ;)

      Poista
  7. Vau.. Miten ihania! Minulla ei pysy puikot käsissä, joten en voi kun ihailla taitoasi :)

    VastaaPoista
  8. Tosi nättejä nuo sun kainuulaiset!
    Ja söpöset on sukat kaksivuotiaallekin :)

    VastaaPoista
  9. Ai, että miten hienot nuo kainuulaiset!
    Ja nuo unisukat...

    VastaaPoista
  10. vähänks oot taitava, mä en osaa tehdä edes patalappua! :D
    mukavata viikonloppua ja joulun odotusta sinne!

    VastaaPoista
  11. Nii-in... kyllästymiseen asti ja sit seuraava ihana malli ja sitäki muutamat ja kyllästys tulee, mut sitte tulee taas joku ihana malli... ;D Näin se menee. Revontulia on kyllä kiva tehä, mutku mie haluun siihen vironvillaa ja net on loppu tällä hetkellä, tuleepa sitte kokeiltua muutakin. Mutta ne tennarit on nyt oikeesti tauolla, sisko oottakoot omiaan. =)
    Mä vaan tikkuan sitä joululahja ontelohuivia, nyt vasta ku muut on tehty päässy siinä vauhtiin ja sen jälkeen onki lupa ottaa rojekti käsiin... arvaa ootanko ku kuuta nousevaa. =)
    Ihanaa sunnuntaita sulle!

    VastaaPoista
  12. Ihania nuo lapaset!!! Ei yhtään mun värejäni, mutta pakko silti(kin) sanoa: UPEA väri!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)