keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Desingtarrat arvonta!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!!

Sain mahdollisuuden järjestää lukijoilleni blogiarvonnan yhdessä desingtarrat.fi:n kanssa. Desingtarrojen sivuilta löytyy kattava valikoima erilaisia sisutustarroja isoista pieniin ja värivalikoimakin on laaja.

Voit tutustua desingtarrojen valikoimiin TÄÄLLÄ ja valita suosikkisi.
Tässä muutama minun suosikkikuvistani.

Nyt sinullakin on mahdollisuus voittaa itsellesi upea sisustustarra. Tarran lukijoilleni tarjoaa:

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

YHDEN arvan saat kun Valitset itsellesi mieleisen sisustustarran desingtarrat.fi:n valikoimista ja perustelet miksi valitsit juuri kyseisen tarran.

TOISEN arvan saat kun linkität Blogiisi arvonnan(huom.Linkitys omaan päivitykseen ei ole sama asia vaan linkityksen tulee olla näkyvillä blogissasi koko arvonnan ajan).Voit käyttää linkityksessä sääntöjen yläpuolella olevaa desingtarrojen kuvaa.

KOLMANNEN arvan saa jos on kirjautunut lukijani tai kirjautuu sellaiseksi arvonnan aikana tuolta sivupalkista.

Muistakaa  myös käydä tykkäämässä desingtarroja facebookissa.

-Muistathan mainita monellako arvalla olet mukana-

ARVONTA ON PÄÄTTYY 15.1.2012 KLO:18.00 VOITTAJAN JULKAISEN JOKO SAMAN TAI SEURAAVAN PÄIVÄN AIKANA.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!!!

ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN TASAPUOLISESTI!!!


-Arvonnassa käytetyt kuvat on kaikki lainattu desingtarrat.fi sivulta-
43 kommenttia:

 1. suosikki olisi Enjoy the little things- isona ja harmaana. :)
  2 mukana kivassa arvonnassa

  VastaaPoista
 2. Oi miten upea arvonta.Mukaan kolmella arvalla.

  Valitsen wellkommen..tervetuloa tarran.Se olis "siisti" meidän eteiseen toivottamaan tervetulleeksi meille.Upeita tarroja oli tarjolla,ehkä tilailenkin jonkun.

  VastaaPoista
 3. http://www.designtarrat.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111022-11092-64795-1/Products/516/SubProducts/516-0001
  Tää maailmankartta on lempparini :) Tykätään miehen kanssa kumpikin matkustelusta ja tää sopisi siis täydellisesti kotiimme! :)

  Yhdellä arvalla mukana!
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Olen etsiskellyt makkariin kiss me always good night- tarraa, en löytänyt ole vielä. :(
  Arvonnassa olen mukana yhdellä arvalla, hapiness tarra voisi myös tulla meidän makkariin! :)

  VastaaPoista
 5. Enjoy the little things!
  Siinä on kaikki oleellinen.
  En nyt linkittele kun en ehdi koneelle istahtaa, mutta kahdella mukana.

  VastaaPoista
 6. Waudewille mikä arvonta! Mä selasin tarrat läpi ja löysin aika kivan eli Nalle Puh ja etsiminen. "Paras tietää mitä etsit, ennen kuin aloitat etsimisen." Nalle Puh on vaan niin hyvä tyyppi ja yksi mun suosikkihahmoista. Nalle Puhin mietteitä ja ajatuksia on aina välillä hyvä käydä läpi. Mulla onkin yksi A.A.Milnen siteeraus usein käytössä. :D

  Yhdellä arvalla olen mukana.

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla mukana :-) Suosikki on ehdottomasti tuo missä hopeiset esineet ♥

  VastaaPoista
 8. yhdellä minä laiska linkittäjä mukaan, ja valitsisin tuon kun yksi ovi sulkeutuu ...tarran, joka sopii nyt niin hyvin mun elämäntilanteeseen ! ja ihana sydänkranssikin vielä siinä :)

  VastaaPoista
 9. Kahdella mukana tässä ihanassa arvonnassa! Mun suosikki on Queen of the kitchen
  Mikään, missä on kruunu ei voi olla väärin! :D

  VastaaPoista
 10. Yhellä arvalla mukana ja ehoton suosikkini on "Happy home". Sanoma on yksinkertaisen kaunis ja sitä olisi niin helppo noudattaa. Paikkakin olisi jo selvillä mihin tarran pistäisin. Sopisi meille niin täydellisesti.

  -Katja-

  VastaaPoista
 11. Ihanaa:)
  Tulen mukaan kolmella arvalla ja suosikkitarra,jonka myös haluaisin on: Täällä vartioivat enkelit. Ja syy on selvä: ei olisi poika selvinnyt ilman suojelusenkeliä kolarista ja sitäpaitsi meillä on koko ajan pieniä valkoisia höyheniä lattialla..mistä ne tulee,jollei enkeleistä! Muutenkin olen ihan enkelifriikki!

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukana.
  Valitsisin tarran Kolme lintua oksalla. Perusteluina, että asumme kolmistaan
  lasteni kanssa ja tälle olisi jo hyvä paikka tiedossa.

  VastaaPoista
 13. Onpa kiva arvonta! Kolmella arvalla mukana. Suosikkini on kaksi pöllöä.

  Leppoisaa joulua Mehtäpirttiin!

  VastaaPoista
 14. Kolmella arvalla mukana. Mun suosikki on kans Kolme lintua oksalla. Sille olis just passeli paikka olkkarin seinällä. Se on mun mielestä näyttävä mutta silti sopivan rauhallinen. :)

  VastaaPoista
 15. Arvalla mukana. Everything-tarra oli lempparini, kaunis fontti ja kaunis "sanoma".

  VastaaPoista
 16. Kolmella arvalla mukana ja suosikki semmonen pikkutarra missä lukee "enjoy Latte" Mää tykkäisin sellaisen liimailla johonkin ihanaan lasipurkkiin.

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla mukana ja suosikkini on aina ja ikuisesti Family is everything-tarra
  http://www.designtarrat.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111022-11092-64795-1/Products/110/SubProducts/110-0001

  VastaaPoista
 18. Kahdella mukana. Linnut ja nuotit; aivan ihana tarra, paikka olisi makkarin seinälle.

  VastaaPoista
 19. Olen yhdellä arvalla mukana kivassa arvonnassa. Minulle sisustustarrojen tekstit ovat monasti vähän liian imeliä, mutta nyt löytyi omiin ajatuksiin täydellisesti sopiva muistutussitaatti; I am still learning, Michelangelo.
  http://www.designtarrat.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111022-11092-64795-1/Products/Michelangelo/SubProducts/%22Michelangelo%20MU1%22
  Elämä on oppimista, kunhan vaan muistaisi tuon...

  VastaaPoista
 20. Heppatytölle heppatarra huoneen seinälle, ilman muuta! Monta muutakin kivaa löysin kyllä... Mukana kolmella arvalla.

  VastaaPoista
 21. Kolmella arvalla mukana; suosikkini tällä hetkellä juuri tuo Marilynin lausahdus, josta kuva sinullakin; laittaisin tulevaan työhuoneeseeni :) Jos Sisustellen-blogin kokeilu onnistuu keittiössä, voisin myös pistää jonkin kivan lausahduksen keittiön laattoihin... Eli paikkoja ja suosikkeja riittää, ja valinnanvaikeus varmasti suuri, jos onni käy!

  VastaaPoista
 22. Siis ehdottomasti THE ONLY PROBLEM WITH MORNINGS IS THAT THEY HAPPEN TOO EARLY IN THE DAY ja kirkkaanpunaisena.
  Laittaisin pojan huoneeseen jos se inspiroisi edes vähän liukkaamin nousemaan aamuisin!!!
  Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 23. Mää niin tahtoisin se keittiön kuningatar tarran se ois vaan niin hiano. ja vihdosta viimein sain kirjattua itteni lukijaks eli kolomella mukana. Ainoo tuossa tarrassa on että meil ei oo seinäpintaa keittiössä mihin tuon sais mutta päätykaappien oveen sen sais hianosti ja näkyis koko torppaan ettei totuus vaan unohtuis.

  VastaaPoista
 24. Kolmella arvalla mukana! Minä valitsisin tarran " Tervetuloa meidän kotiin."
  Miten muuten sait tuon arvonnan? Ottivatko yhteyttä vai miten? Olen usein miettinyt, miten se homma toimii... :)
  Liityin myös lukijaksesi ja oikein rauhassa katselin sinun mukavaa blogiasi. Se numerojuttu on kyllä hauska, taidan laittaa siitä version myös VillaEmmaan...

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 25. Olen aina luullut että olen jo lukijasi, mutta enpäs olekkaan -> asia korjattu :)
  Linkitys tehty sivupalkkiin (mutta ilman kuvaa muiden joukkoon, joten sinä päätät)

  Jos voittaisin, niin ottaisin Follow your Dreams, sillä olemme tekemässä Eveliinalle "sängynpäädyn" ja teksti tulisi siihen. Toivottavasti neiti tykkäis, sillä en pystynyt kysymään tykkääkö se edes siitä kirjoituksesta ;)

  VastaaPoista
 26. http://www.designtarrat.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111022-11092-64795-1/Products/%22Perhonen%20ja%20KP%22/SubProducts/%22Perhonen%20ja%20KP%20MU1%22
  Ajatukset ovat jo keväässä ja uusissa verhoissa, joissa olisi perheosia, niin tämä kävisi hyvin verhojen seuraksi seinälle. -Hippu- hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 27. Oon joskus aikaisemminkin ihaillut tuota Koti on siellä missä sydän on -tekstiä ja se iski parhaiten näin pikaisella vilkaisulla. Vaihtoehtojen puutteesta ei voi syyttää vaan ajan, en ehdi selaamaan pidempään.
  Kahdella arvalla mukana, AMS

  VastaaPoista
 28. Kolmella mukaan, olen juuri kirjautunut lukijaksesi ja rakastuin tuohon eifeltori aiheeseen kuvia katsottuani, Sinulla hyvä Blogi!

  VastaaPoista
 29. Yhdellä mukana.Lintutarrat ovat minun mieleeni.

  VastaaPoista
 30. Kahdella arvalla mukana. Suosikkini olisi ehkä All I wanted tai sitten Live, Laugh, Love. Lapsen huoneen seinälle ripustamista odottaa Always kiss me Goodnight -tarrat, olisi kiva saada jotain myös omaan huoneeseen :)

  VastaaPoista
 31. 3 mukana! Tän blogin lukemista en missaisi..
  suosikkini tarroista on Marilyn koska jos voittaisin ottaisin sen ja antaisin poikani kummitädille muuten vaan lahjaksi..muistutukseksi hänen tärkeydestään..

  VastaaPoista
 32. Kahdella mukaan! Täällä vartoivat enkelit-tarra olisi kiva.Tai myös Elvis-tarra.
  t. Eija

  VastaaPoista
 33. Ihana arvonta ja hienoja sisustustarroja tuolla...itse miellyin sellaiseen kuvatarraan, kuin Linnut ja Nuotit. Rakastan sisustuksessa siroja lintuja ja mies on muusikko, joten musiikkia ei meidän perheen arjesta puutu. :) Jos voittaisin, tulisi kyseinen tarra näkyvälle paikalle eteisaulaamme. Kiitos kivasta arvonnasta ja blogistasi, olen kahdella mukana.

  VastaaPoista
 34. Kiva arvonta. :) Oon kahdella arvalla mukana ja suosikkini on Eiffelin torni-tarra sekä Audrey Hepburn-tarra. Hepburnin tarrassa on ihastuttava teksti ja Eiffelin torni nyt vaan on UPEAN näköinen! :)

  VastaaPoista
 35. Kolmella mukaan! Ja apua, mikä päätös! Mutta koska meillä ei saa keittiöön nuita ihania kitchen open 24 h tarroja, eikä kylppäriin moms laundry tarraa, valitsin http://www.designtarrat.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111022-11092-64795-1/Products/Everything/SubProducts/%22Everything%20MU1%22 tarran! Luultavasti jos voitan mieli kyllä vielä muuttuu.. :D

  VastaaPoista
 36. Minuakin on monasti ärsyttänyt sisustustarratekstien yletön imelyys. Haluaisin mielusti nähdä enemmän oivaltavia, ajattelevia tekstejä. Tällä kriteerillä valitsisisn varmaan I´m still learning -tarran (ja sijoittaisin muuten keittiöön, liesituulettimeen).
  Olen yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 37. Suosikkini on Perhonen ja kukkapyrstö. Lukijana mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 38. tottakai pitää osallistua :)
  Perhonen ja kukkapyrstö on aivan ihana tarra.. olen myös lukijasi.
  Kahdella arvalla mukaan ;)

  VastaaPoista
 39. Olipa paljon kivoja tarroja, mutta ottaisin Saksofonin! En osaa soitta enkä laulaa, mutta tykkään kuunnella kaikenlaista musiikkia ja varsinkin saksofonin äänestä:)
  Linkitin blogiin, joten 2 arvalla mukkaan.

  VastaaPoista
 40. olenhan mie lukijasikin joten kolmaskin arpa kai tulee siitä...

  VastaaPoista
 41. Perhoset 4. Näitä voisi vaikka jakaa pariin huoneeseen. Mukaan 2 arvalla!

  VastaaPoista
 42. Kahdella arvalla tavoittelemassa sisustustarraa "Maailman kartta".
  Tarra sopisi loistavasti olohuoneen seinää koristelemaan ja olisi mukavaa haaveilla tulevista reissuista karttaa tuijotelleen. ;)

  VastaaPoista
 43. Yhdellä mukana. Valintani olisi Albert Einsteinin hulvaton kuva oivaltavalla tekstillä; mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)