maanantai 7. tammikuuta 2013

DIY:Telkkaritaso

Tai no telkkari ja telkkari..Tommonen viihdekeskus tai mikä lienee..

Jokatapauksessa etittiin pidemmän aikaa herra mehtäläisen kanssa järeetä tasoa mihin mahtus kaikki vehkeet ja ei näyttäs omituiselta 51 tuumasen telkkarin alla. Ei haluttu mitään tuitunlurri tasoa joka notkuu ja ketkuu heti kun siihen jotain painavaa laittaa..no ei löytyny. Niimpä tehtiin ihan itte..


Tarvittiin:
9 kpl Pilariharkkoa
4 Metriä liimapuulevyä
pikkupurkin pohja mustaa saunavahaa
muutama tunti ja avot, kyllä kestää!!!


Ainoa häiritsevä tekiä on korien puuttuminen tuolta alta.. Tahdon sinne sellaset kivat korit jossa vois dvd levyjä säilöä.. Ja nuo sivuääni kaiuttimien ja supparin väri*yök* Tuo pyökki on jotain niiiiiiin yheksänkyt lukuu kun olla ja voi..hyi..niille vielä sihisuhia niin hyvä tuli mummon jalasta!


Ollaan harrastettu taas Kaurismäki tuotannon kyylimistä läpeensä..todettiin että se le havre on hommattava..ainoa elokuva joka meiltä puuttuu kaurismäkien tuotannoista..

Kiitos hirveästi edelliseen äksyilypostaukseen kommentoineille. Ei ollut apua ohjeista minulle, mutta muutamalle muulle saman ongelman kanssa painiville kyllä. Kiitos vaan kovasti neuvoista ja vinkeistä. Ongelma näyttäs korjaantuneen yön aikana itekseen joten eiköhän näitä postauksia ala taas pikkuhiljaa valumaan.. Uutta on ilmestyny meille aikapaljon joulun myötä mm.uutta ruokaryhmää josta varmasti jossain vaiheessa postausta tulossa.

Mukavaa Viikkoa kaikille!!!

16 kommenttia:

 1. Ai vitsit miten makee eikä tosiaan näytä miltään rimpulalta tuon teidän "pikku"telkkarin parina:)Muakin nuo harkot himottais,kai se on jotain keksittävä...
  Mukavaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mekin tykätään oikein kovasti tuosta. Nuo harkot on kyllä kätsyjä ja aikas halapoja..ainut iso miinus tuli siitä kun rautakauppa noita ulukona säilyttää ni kiva oli sulatella niitä kaks päivää siitä lumesta ja jäästä :/ heehe..oli vähä kostee huone ilima sen jälkeen :D

   Poista
 2. Hyvälle näyttää; jos leffa on tylsä, voi sitten katsella vain tätä hienoa kokoonpanoa :)

  VastaaPoista
 3. Hieno kokonaisuus! Ja tarpeeksi jykevä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tarpeeksi jyksevä! Telkkari asetti omat haasteensa, kun on niin suuri..

   Poista
 4. Jollakin muullakin, täällä blogi-maailmassa, olen vähän samanlaisen tason nähnyt.... kiva ratkaisu.
  Siis MITÄ...51 tuumaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mieki olen näitä tälläsiä nähny vähä vaikka sun missä..ja joo kyllä 51 tuumaa. Näkeepähän :D vuosi meniki metästäessä sopivaa tasoa..

   Poista
 5. Ja vielä kommentti; tunnustus sinulle löytyy blogistani!

  VastaaPoista
 6. Kiva, että pääsit taas toimintaan mukaan.
  Kai sä muistit johonki jeppeäki laittaa, edes pikkasen. ;D
  Mulla ois huippuidea koruksi.... mutta se ei oo helppo toteuttaa, mutta saat rannekorunki jos keksin kuinka onnistuu tehä. ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mie mitään jeppeä muistanu laittaa tähän..mutta seinästä pitäs yks ryppy oikeasta :D ja rannekoru??jooooooooooooooooo..

   Poista
 7. Wau - makee idea..ja hyvältä näyttää - taidanpa napata idean mukaani, kiitos.

  VastaaPoista
 8. Tuohan on hieno ja tukeva !
  Alle vaan mustat korit ja se on siinä :)

  ps. minäkin olen niiiiin kyllästynyt koivuun ja pyökkiin !!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)