tiistai 15. tammikuuta 2013

Desing tarra-arvonnan voittaja!

Desingtarrojen mahdollistamaan arvontaan osallistui ihan huima määrä ihmisiä. Lippuslappusia sain saksia reilut 90. Muutamia kommentteja eksyi väärään paikkaan ja muutamissa ei ollut arpamääriä kerrottu, nämä otin huomioon kuitenkin arpoja leikatessani. ainoa mitä en ottanut huomioon oli taas ihan valtaisa määrä anonyymejä kommentteja/arvontalipareita ILMAN nimimerkkiä.. 

surkeeta kun ei lueta sääntöjä loppuun saakka..

Joka tapauksessa.

Voittaja kommentissa luki näin:

Miun mielestä tuo Poika ja Kissa tarra on ihan paras,,siinähän on kaikki minun rakkauteni <3
Osallistun yhdellä arvalla,kun oon niin Tonttu etten osaa tehhä noita hienoja profiilija,puhumattakkaan muusta..tosin Jakanu olen tuon linkin facessa ;)
Ihanaa Joulua <3
T: Mummeli ja Miro

Onnea Mummeli ja miro. Otathan yhteyttä sähköpostiini(sivupakissa oikealla) niin saadaan tarra tulemaan oikeaan osoitteeseen


Minä jatkan haaveilua jää murskasta ja limpparista..siihen asti tyydyn kattelemaan feikkijääpalikoita kynttilän juurella..

mukavata iltaa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Onnea voitajalle.Ihana palkinto.

  Blogin emännälle kivaa viikonjatkoa.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut Mummelille ja Mirolle! =)

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajalla/jille! :)
  Ja melkein kaimani, sinun paketti on tulossa kyllä. En ole unohtanut sinua, vaikka kylläkin kiirettä on riittänyt, pahoittelut alkuunsa!

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle...minä en tiedä tuliko minun kommenttini läpi, kommenttilomakkeessa oli jotain häikkää...kirjoitin kahteen kertaan vastauksen, mutta tuntui, ettei se lähtenyt. Tää on tätä tietokoneiden ja nettiyhteyksien arpapeliä välillä! Mutta hyvää viikon jatkoa sinne ja kiitos blogistasi :)

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle :D

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajalle! Olipa ihana tuo kommentti! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajalle! Ja oikein hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)