keskiviikko 15. elokuuta 2012

Tilkkua..


  Tilkku asiaa. Tein meidän kuopukselle tilkkupeiton jokin aika takaperin. Kankaat ovat mieheni mummon jäämistöistä kaiveltuja vanhoja puuvilla kankaita, jotka nyt sitten pääsivät uusio käyttöön. Tilkut tein tämän ohjeen mukaan http://aikaontaikaa.blogspot.fi/2011/02/tilkkupeitto-ohjetta.html.

 Reunat saumasin myös samalla tilkkukankaalla. Päällys ja pohja kankaan välissä on vanhasta päiväpeitosta pelastettu vanu.Tilkut on 22cm x 22cm kokoisia.
Lisää kankaita odottaa paloittelua ja ompelua. Seuraavalla kerralla toteutankin kerralla ison peiton parisänkyyn.

Tällä viikolla odottelen myös ilmestyväksi paria arvontapalkintoa, niistä postia siis tiedossa.

Ilokseni huomasin lukijoita jo ilmestyneen. Tervetuloa ja mukavaa keskiviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kiva kun löysit tilkkupeitto ohjeeni,on mukava tietää että ohjeesta on apua.

  Upean peiton teit.Tykkään myös hyödyntää vanhoja kankaita,niistä tulee juuri oikeanlainen peitto.Upeita kankaita olet löytänyt.

  Itsellänikin on ollut aikeissa tehdä parisängyn peitto,kunpa vaan ehtisi.

  Lukijaksi jään ilman muuta.

  Sinulla on muuten käytössä se tosi hankala sanavahvistus.En meinaa saada kommenttia läpi.kokeilen vielä josko onnistuis.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se sanavahvistus saa kenkää ensi tilassa. itsekkin taas tänään huomasin jossain blogissa miten veemäinen se voikaan olla.

   Poista
 2. Hejjj!!! Kiva kun kävit kylässä ja jätit viestiäkin niin löysin tänne blogiisi :)
  Söpöläinen tilkkupeitto, millonkahan mä saisin tehtyä Peipposelle moisen...suunnitelmissa ollut vasta vuoden päivät ;D Sillä vaan pitäis jo olla kokoakin enempi..
  Mukavaa keskiviikkoiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heijjj!! ja kiva kun kävit. Tilkkuilu on nyt mulle joku ihme himo ja pakkomielle. Kovasti olen suunnitellut sukulaisille ja tuttavillekkin tekeväni näitä ihanuuksia pukinkonttiin. Paljon löytyi mummon kätköistä vanhoja tyynyliinoja,pussilakanoita,verhoja jne, joita onkin käytetty ensimmäiseen peittoon. Noista vanhoista pussilakanoista peitosta tulee valmiiksi ihanan pehmoinen. Mukavaa viikkoa sinullekkin.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)