perjantai 17. elokuuta 2012

Luomisen tuskaa..

 Se olis viikonloppu. Kyllä tätä on odotettukin. Liekkö se odottaminen nimenomaan vetänyt niin veteläksi heti aamusta asti vai mikä oli, kun koko päivä oli yhtä pakko pullaa ja matelua. Jotain sentään sain aikaiseksi..nimittäin se edellisessä postauksessa haaveilemani pyjama pussukka. Nyt on kokeiluversio tehty ja parit muutokset vielä toteutettava noihin varsinaisiin kappaleisiin. 


Ensinnäkin tuo kuva on ihan liian iso ja jäin kaipaamaan nimikointia. Kuva on ensin hahmoteltu lyijykynällä ja kangastussilla viimeistelty. Nauhana käytin leveää satiininauhaa. Kankaat taas niitä mumitsun jäämistöjä.
Pussi pääsi meillä kuitenkin heti käyttöön ja olikin oikein hyvän kokoinen..25cm x 35cm Lisäksi mietin, että jos tuon kuvan yläreunan jättäisi ompelematta, siihen saisi taskun.

Iltapalaksi meikäläiselle ja varmaan monelle muullekkin vanhemmalle suodaan viikonlopun aikana koulukirjojen päällystämisen iloa.


Meillä alkaa viikonlopun aikana valmistautuminen metsästyskauteen. Koirat odottaneet irtipito aikaa taas pitkän vuoden, tästä se syksy tulla jollottelee, omalla painollaan niinkun ennenkin. Omenoistakin sen jo huomaa.


Näihin kuviin ihanaa viikonloppua kaikille ja uusille lukijoille tervetuloa!

PS:Meiltä löytyi tänään kaappeja raivatessa pienten tyttöjen vaatteita. Olisikohan joku niistä kiinnostunut? Löysin ainakin valkoiset pitsi mameluukit,muutamia retro mekkoja, housuja ja paitoja. Huitaskaa viestillä jos kiinnostaa, voisin niistä luopua.

3 kommenttia:

 1. Haa, oltpa perustanut kivan blogin. Jäin heti lukijaksesi. :o)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, kun aloitit oman blogin:)
  Minäkin liityin lukijaksesi ja laitan blogisi suosikkeihini:)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja tosi sieviä juttuja oot tehny <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)