perjantai 24. elokuuta 2012

Heinähara ja pottuloota

Tässäpä teille kuvia vanhemmista tuunauksistani. Kesän aikana löysin meidän pihanperältä olevasta ylimääräsestä rakennuksesta ison perunalaatikon. Vanha kun taivas ja kaikki laudat irti huonosti kiinni tai muuten vaan vinksallaan. Mister mehtäläinen korjaili minulle lootan uusimalla naulat ruuveilla. Minulle jäi harjaus, hiominen ja maalaus. Tarkoituksella jätin laatikon vähän rosoiseksi ja osin suttuiseksi maalin suhteen. Uutta ei missään nimessä ollut tarkoitus tehdä ja halusin, että ajan henki näkyy tästä järkyttävän painavasta laatikosta, joka sai uuden elämän lelulaatikkona. Kovasti olen tyytyväinen tulokseen. Laatikko on todellakin tarpeeksi iso ja nuo kahvat on ihanaiset..


Tämä vanha hara pääsi myös seinälle naulakon virkaa toimittamaan pari vuotta sitten. Tämä oli jo näin käytössä aitassa. Alun perin tässä harassa oli 9 piikkiä, mutta koska meillä se ei mahtunut seinälle niin, tein siitä kaksi. Hara sai niskaansa betoluksia.

Minulla on ollut järkyttävän hyvä tuuri viime aikoina arvannoissa. Viikko sitten posti toi kotiini tarutikin puketin ja tällä viikolla sain pakettia tää ois tän koti-blogista. Yritän saada nämä ihanuudet kuvattua viikonlopun aikaan!!Lisäksi blogiini on tulossa ensimmäinen arvonta pikapuoliin..
Ihanaista viikonloppua ja pysykäähän tutkalla!!!

1 kommentti:

  1. Se on aina ihanaa, että vanhat tavarat saavat uuden elämän. Tosi kiva tuli lelulaatikosta:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)