perjantai 18. heinäkuuta 2014

MehtäPirtti viettää esiuhmaa!

Elokuussa tulee täyteen kaksi vuotta siitä kun aloitin blogin pitämisen.
Tätähän pitää tietenkin vähän juhlia.


1.Palkinto on kästyöimmeisen paketti.
Joka on itse kustannettu..
Paketissa on Kaksi kerää puro batik lankaa sinisävyisenä, purkillinen aqualan perusvoidetta käsien rasvailuun, vyyhtisukka ja sujautan vielä pakettiin suklaata lisäksi.
 


2. Palkinto on miun jotain itseni tekemää.
Eli jos ei puikot tai koukut käsissä pysy itsellä niin voit myös toivoa miulta jotain mitä tahtoisit.
Langan laadun päätän itse, mutta väri,kuvio tahi muuta toivetta kannattaa jättää.
Sukkia toivovilta pyydän jättämään myös jalan kokoa osallistumiskommenttiin.
Poikkeuksellisesti MINÄ PÄÄTÄN TÄMÄN PALKINNON VOITTAJAN! 
, joten mukaan kannattaa laittaa ehdottomasti kunnon perustelut.
 eli..
Palkinto nro.1 arvotaan ja palkinto nro.2 päätetään :D

Tässä arvonnassa jokaisella on yksi arpa ja arvontakuvakkeen linkittämisestä blogiinsa arvonnan ajaksi napsahtaa toinen arpa.

Tahdon myös muistutella siitä, että teidän sähköposti osoitteilla en tee yhtään mitään.
MINÄ EN OTA YHTEYTTÄ VOITTAJAAN! 
Vaan voittaja julkaistaan täällä 14.8.2014.
 

Hipehei ja hurraa..täältä tulee esiuhmis!
Onnea kaikille arvontaan!

86 kommenttia:

  1. Mukana ehdottomasti ja olis aika mageet saada sun tekemät kissalapaset tai sukat ens talveksi (jalka 39)

    VastaaPoista
  2. Yhdellä arvalla mukana kun enosaa tuota kuvaketta siirtää,ja noita ihania lankoja himoitsen.

    VastaaPoista
  3. Jee, ja onnea! :) Ykköspalkintoa tavoittelen yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  4. yhdellä arvalla ykköspalkintoa yritän napata :D

    VastaaPoista
  5. Onnea esiuhmaikäiselle,kiva juttu kun oot täällä:)
    Niin on oikean esiuhmaikäisen tekemän näköistä tuo mun tikuttelutaitoni vielä että taitaa olla paree tavoitella kakkospalkintoa,toiveena taasen ne Lady Gaga lapaset tytsykälle ja kun kerran perustella täytyy niin parempaa en nyt tähän hätään keksi kuin etten tuota esiteiniä tahtoisi nolata esiuhmaikäisen tekemän näköisillä tekeleillä,ei oo montaa päivää kun tyttö totesi että sä oot äiti ihanan hassu ja kiva mutta välillä tosi nolo,mun tekemät lapaset olis varmaan hassut ja tosi nolot,kiva saattais jäädä maininnoista pois:)
    Kahdella arvalla onnea kokeilemaan:)

    VastaaPoista
  6. Kiva blogi sinulla. Osallistun yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  7. Mie en saa mitään aikaseksi, kutimia taitaa roikkua keskeneräisinä jossain jemmoissa nytkin (onneks ne on kotona eikä täällä) mutta kakkospalkintoon osallistuisin kyllä....mie ittelleni mitään, mutta sellaiset nro 40 valkoiset piiiitkät pitsisukat, semmoiset haluaisin antaa yhdelle ihanaiselle naiselle, joka on antanut mulle mahdollisuuden mummuilla kolmelle maailmast ihanimmalle rinsessalle! Eli miniälle! Mulla on ihan sellai hytinä, että ne tulis nyt enemmän kuin oikeeseen kohtaan.
    Ja linkittelenhän minä :)

    VastaaPoista
  8. Puikot ei tosiaan pysy kädessä, ja hurjana vilukissana toivoisin lämpöisiä villasukkia itselleni. :) Jalan kokoni on 38.

    VastaaPoista
  9. Mukana yhdellä...kakkospalkintoon toiveena olisi retrohenkinen meikkipussukka erikoisella napilla.Sitä olen itselleni mallaillut tekeväni jo vuosikaudet ja vieläkään en ole aikaiseksi saanut:)

    VastaaPoista
  10. Ne yhdet sukat vuodessa voisin hyvin tuosta langasta tehdä...ja käsivoidettahan tarvitsee aina....:)
    Niin ja onnee vaan kaksivuotiaalle♥

    VastaaPoista
  11. vai uhmaikä.. hyvä niin pitääkin!!
    2 arvalla mukana ja koska en osaa kutoa, ainoastaan mummoneliöitä virkata ja noin kaunista lankaa ei niihin tekeleihin raaski käyttää niin lähen sitä kakkos vaihtoehtoa tavoittelemaan. Ja huisin mageet olis kunnon ajosaapas-sukat, kynsikkäät taikka kaulaan joku suoja. on mulla kyllä paljon huiveja, mutta kun lepattavat sitten hulmuten perästä niin ei hyvä ja toisena vaihtoehtona mulla on sellanen lasten kauluri, mutta on kyllä liian paksu tällaisilla ilmoilla ja pelkkä kypärämyssy ei aina riitä.. juunou..jotakin motoristille =)
    ja oikein ihanata viikonloppua sinne ja onnea blogille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai joo saappaan koko 38.. käsi S/M ja kaula kaksoisleualla =)

      Poista
  12. Yhdellä arvalla. Ihan kumpi palkinto vain käy. Neulon nimittäin itsekkin. Tosin niin siinä aina käy, että toisille tulee virkattua ja neulottua, mutta tässätapauksessa "suutarilla itsellä ei ole kenkiä", eli olisi ihanaa saada jotkut pitsisukat ja mieluiten ei kutiavasta langasta, koska pystyn käsittelemään villalankoja, mutta en itse pitämään ihoa vasten.

    VastaaPoista
  13. Koetetaanpas onnea yhdellä arvalla, tuota ihanaa puro-lankaa tekisi mieli :)
    Kunhan tulee (jos tulee)rahaa niin pitäisi lanka kauppaan suunnata pitkästä aikaa.

    VastaaPoista
  14. yhdellä mukana! :) ja siis ykköstä tavoittelen.

    VastaaPoista
  15. Onnea 2-vuotiaalle!!
    Osallistun yhdellä arvalla kakkospalkinnon arvontaan. Minulla jää kutomiset hyvin vähälle, kun ompelukone vetää paremmin puoleensa. Talvikin sieltä taas tulee ja toivoisin jotain pienehköä huivia ohuesta langasta, töissä kun ulkoilen paljon niin huiveilla on käyttöä.

    VastaaPoista
  16. Onnea 2-vuotiaalle! Kakkospalkintoa tavoittelen, minen osaa ite mitään neuloa. :) Palkintotoiveena valkoiset villasukat, joissa pitsireunus ja joku kiva kuvio. Kavion koko 37-38.

    VastaaPoista
  17. Onnea uhmaikäiselle! :)

    Tahtoo osallistua yhdellä arvalla. Täältä töistä käsin en saa linkitettyä, joten on nyt tyydyttävä tähän.
    Olishan se ihanaa saada sinun tekemät sukkaset... mutta ykköspalkintokin on oikein kiva :)

    VastaaPoista
  18. Onnea 2 vuotiaalle.
    yhdellä arvalla valitsen 1 vaihtoehdon, jos arpa suosii.

    VastaaPoista
  19. Vastako siitä on kaksi vuotta, tuntuu kuin olisin lukenut sivujasi jo pitempäänkin =)
    Kahdellahan minä tietenkin osallistun. 1. palkinnon langat ovat juuri sitä apinalankaa, jota käytän paljon, käyttöön tulisivat. Enkä kyllä yhtään pahastuisi, jos sattuisin saamaan jämälangoista neulotut kirjoneulelapaset =D Itseltä ei kirjoneule onnistu ja tykkään kovasti kirjoneulelapasista =)

    VastaaPoista
  20. Kahdella arvalla lähtisin tavoittelemaan sinun tekemiä sukkia :). Jalan koko 36-37.

    Onnittelut 2-vuotiaalle blogille!

    VastaaPoista
  21. Minullekin 2 arpaa. Linkitän omaan blogiini.
    Puro Batik kelpaisi, kun en ole sitä koskaan käyttänyt.
    Mielelläni ottaisin myös sukat Sinun tekeminäsi (koko on 39). Sen jälkeen, kun itse oon ruvennu käsitöitä tekemään, ei kukaan muu oo mulle sukkia tehny. Käsityölahjat on ihania, ja niitä oliski mukava saada (vaikka osaa tehä itekki).
    Synttärionnittelut!

    VastaaPoista
  22. Hei, ja onnea pian kaksivuotialle :) osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  23. Onnea taaperoikäiselle! Kahdella arvalla lähden mukaan :)

    VastaaPoista
  24. Yhellä arvalla lähen mie mukaan :) Miusta ois ihan huisia saaha siun tekemät sukat! Miulla on ollu täs kesän aikana tavotteena että opettelisin ite tekemään sukat, mut kun on kolmivuorotyö ja koulutehtävät, niih vapaa-aikaa ei oo kauheesti ollu :( Mut jos saisin jonkun ite tekemät sukat (varsinki siun tekemät!) hyppysiini, niih ehkäpä miun innostus sais taas vähä potkua persuksille ainaki viimestää syksyllä :D Miun monon koko on "naisellinen" 40, mut sukissa veikkaan et joku 38-39 on varmaa aika hyvä, jos satun voittamaan :)

    Onnee viel blogille kovasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ja pien lisäys vielä, että jos voitto osuu kohalle, niih jotkut ihanan värikkäät sateenkaarisukat ois ihanat :) Ei ees tarvii mitään kirjoneuletta olla, kunha on vaa värikkäitä raitoja :D

      Poista
  25. Yhdellä mukana palkinto nro 1 arvonnassa.

    VastaaPoista
  26. Onnittelut uhmaikäiselle.
    Ja tuota lankaa tavoittelemaan...

    VastaaPoista
  27. Paljon onnea kaksivuotiaalle! <3 Mä oon näinä kahtena sun kaikkia ihania käsitöitä hieman kateellisenakin käynyt ihastelemassa, ja nyt lupaankin, että jos voitan koitan kutoa ihan itse (siis äidiltä pitää tietty kysyä apua) kaulahuivin! Hui, vähän jo pelottaa jos vaikka voittaisikin! ;D
    Se toinen palkinto olisi tietenkin vielä mahtavampi, kun ei tarvitsisi mitään vaivautua tekemäänkään! Sukat olis tosi muikeet, voisin haluta töissä tassutteluun jotkut oikein ihanat ja iloiset, tai vaikka sellaiset kissakuvioiset tai mitä vaan ihanuuksia osaatkaan tehdä! <3 koko olis 36. :)
    Just sellaiset sihteerilookkiin totaalisen epäsopivat ja epäuskottavat, nuttura, rillit, hamo ja pitsikuvioiset sateenkaarisukat - tai vaaleanpunaiset kissasukat tyyppinen. Kyl sä varmasti keksisit jotain vinkeetä! ;D
    Pakko vielä hehkutella sitä yhtä arpajaisvoittoa jonka olen sulta saanut, tänään oli vieraita ja suklaaputoukseen dipatut mansikat illan hitti! :)
    Onnea vielä ja kiitos kivasta blogista! :)

    VastaaPoista
  28. Taas toiveikkaana mukana kakkosen jaossa (apua, naurattaa). Jos kohdalle napsahtaa, toivoisin mihelleni jotain päheetä äijäisännän saunanlämmittäjä/paljumyssyä pakkasessa kylpemisen suojaksi. Kuten muistanet, itselläni ei nuo puikot oikeen osaa käsissä totella. Meillä on ollut kovin hauskaa tällä viikolla kustannuksellani. Olen meinaan yrittänyt, tosissaan yrittänyt virkata ja kutoa pyöröpuikoilla niitä paljumyssyjä. Ekasta tuli niin hupaisa, että meinattiin tukehtua. Toisesta tuli sellainen, että sen pistää päähänsä vaan säälistä tai jos aivo uhkaa jäätyä. 2 muuta oli ihan jo myssyn oloisia, mutta ei niitä oikeasti kukaan takapihaa pidemmälle kehtaa päässään kantaa, pimeällä. Tuo isäntä on niin mainio tyyppi, että ansaitsisi laittaa päähänsä jonkin kunnollisen tekeleen, ettei tarvitse sitä rakkautta osoittaa laittamalla mun viritelää päähänsä ;D

    Onnittelut 2v. blogille!

    VastaaPoista
  29. Yhdellä arvalla lähden mukaan. Teen itse aina kaikille käsitöitä lahjaksi. Ja koska kaikki tietää, että osaan kutoa, virkata ym ym, niin en kai siksi itse koskaan saa muitten tekemiä juttuja. Nyt on siis elämäni tilaisuus! Ens talveks tartteisin lapaset. Jotkut kivat, jotka passais ruskeen takin kans ja S-koon käteen. Onnea uhmaan!

    VastaaPoista
  30. Onnea esiuhmaiselle taaperolle ! Molemmat palkinnot ovat kyllä mieluisia, mutta koska lankahamsterin kaapit entuudestaan pursuaa, niin joku huivi olisi kiva saada. t. Eija
    (En ole moneen päivään onnistunut kommentoimaan blogeja google-tilini kautta, joten kokeilen siis onnistuisiko nimettömänä.)

    VastaaPoista
  31. Juu, arpaonnee mulla ei oo, joten jos muuten Onni potkis;)
    - Jos osuu kohdalle, tahtoisin sun kutomat sukat, ku en oo keväällä alkaneita pitsisukkiani viäläkä valmiiks saanu ja syksy tulee. Varpaat paleltuu, jos omia tekemiä alan vartoon. Sulta se käypi suit sait :)
    - koko olis 36/37.

    VastaaPoista
  32. Mukaan arvontaan ja palkinto nro.1 olisi oikein mieluinen. Linkitin myös blogiini.

    VastaaPoista
  33. Onnea blogillesi!
    Puro Batik on yks mun lempparilanka, joten sitä tavoittelen yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  34. Minne mun kommentti oikein katosi? Noh, siis osallistun kakkospalkinnon tavoitteluun.

    Itsellä ei pysy minkäänlaiset kutimet kädessä ja siksi toivoisinkin että jos onni osuu kohdalle, saisit itse valita kummalle lapselleni tekisin =) Tytär on toivonut pupu-sukkia ja poika Minecraft-sukkia. Kummallekin käy koko 39 =)
    Viime vuonna koitin harjoitella tekemällä itselleni säärystimet koska leikkausvirheen takia toisessa jalassa ei ole tuntoa ja palelevat jatkuvasti! Noh, sain ne valmiiksi ja ihmettelin miksen toinen säärystin pysy ollenkaan jalassa... Olinpa taidokkaana laskenut silmukat väärin =D Toinen olisi varmasti ollut sopiva norsun jalkaan =D

    Niimpä todellakin toivon että onni kohaltaisi =)

    VastaaPoista
  35. Wau! Onnea:)
    Ja yksi arpa mulle, valitsen voitokseni ykkösen. Sinistä lankaa juuri kaipaaankin:)

    VastaaPoista
  36. Enpähän onnittele vielä, kun ei oo vielä aikakkaan! :D
    Minähän osallistun tottakai ja sehän on ihan sama kumpi tullee... senhän jo tiiät, että kovasti on tahtoa osata- mutta vielä puuttuu intoa... että varmaan ne sun tekemät sukat tai mikä tahansa tekele on mieluisampi. Ja sukan koko ois kolomekymmentäkaheksan, jos kohalle ossuu. ;)

    VastaaPoista
  37. Mukaan, mukaan :) Ja jospa kokeilisin omia taitojani kartuttaa eli ykköspalkintoa tavoittelen :)

    VastaaPoista
  38. Aivan ihanat langat!!Täytyyhän niitä yrittää....

    VastaaPoista
  39. Oho, minulta meinas ihan mennä ohi tää arvonta. Hyppään mukaan siis 2 arvalla ja tavoittelen tuota 1. palkintoa! :)

    VastaaPoista
  40. Arvontaan mukaan ,ykkös palkintoa yrittämään.Tyttik.

    VastaaPoista
  41. Onnea! Palkinto 1. Ihanan värinen lanka. Yksi arpa. Anne Laukkanen

    VastaaPoista
  42. Onnittelut:) Numero 1valintana. Yhdellä arvalla mukana. Sofia L

    VastaaPoista
  43. Ykköspaketti olis valinta, niin vois aloittaa neulomuksia!!!
    T.Arja
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Onnittelut ihanalle blogille!!!
    Lankoja kaipailisin eli ykköspaketti oli kiva! T.Jutska
    pilkku10@hotmail.fi

    VastaaPoista
  45. Ykköspalkintoa tavoittelemassa yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  46. Onnea mehtäemännän blogille. Olen seurannut sinun postauksia innolla. Jaksa vain jatkaa. Olen mukana arvonnassa yhdellä lipukkeella.

    VastaaPoista
  47. Onnea blogillesi ja hyvää jatkoa. Yhdellä arvalla mukana. Lanka kiinnostaa.

    VastaaPoista
  48. ykköspalkintoa arvalla.

    terveys1 (at) wippies.fi

    VastaaPoista
  49. Onnea blogillesi :) Yhdellä arvalla mukana. Ois ihanaa saada jotkut ihanat kämmekkäät ja värin & mallin voit itse valita :)

    VastaaPoista
  50. Löysin sivusi Suden silmukoiden kautta ja arvontaanhan tietenkin haluan osallistua. Eli ekaan arvontaan osallistun, koska lankaa tarvitaan aina ;) Jatkossa seuraan sivujasi ja tulen lukemaan aiempia postauksiasi.
    Onnea (meille molemmille)!
    T. Taina

    VastaaPoista
  51. Ihanat palkinnot! Joskus saatan vaikkas ryöstää omaan blogiini tuon kakkospalkinnon idean :) yhdellä arvalla tavoittelemaan ekaa palkintoa!

    VastaaPoista
  52. Onnea!
    Osallistun yhdellä arvalla kivaan arvontaan.
    Jos voittaisin palkinnon nro 2, toiveena olisi jotain lapsille. Ainoa toive, että se sopisi sekä tytölle että pojalle (noin 4-vuotiaalle) eli olisi sen verran neutraali, muuten palkinto saisi olla täydellinen yllätys. Jos se olisi sukat, niin koko saisi olla noin 30-32.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perusteluina, että olisi kiva saada valmista, lapsille on aina tarpeita, mutta pienten lasten äidillä ei ole kauheasti aikaa käsitöihin, vaikka niin kovin niistä tykkäisikin.
      Ja koska nämä perustelut muistuivat mieleen päivän myöhässä, jo se kertoo todellisesta tarpeesta :).
      Kerralla ei pysty sisäistämään yksinkertaisiakaan ohjeita, saati ehtisi tehdä niitä käsitöitä!
      Neiti Kesäheinä

      Poista
  53. Ihana arvontaidea! Ehdottomasti mukana! :) Haluaisin sinun tekemiä villasukkia!
    Tällaiset: http://www.knittingdaily.com/media/p/29564.aspx tai ainakin sen tyyppiset :) Värillä ei ole niin väliä, mutta esim. harmaat, tai ehdota! :) Koko: 37.

    VastaaPoista
  54. Onnea!

    Ykköspalkintoa tavoittelemassa.

    VastaaPoista
  55. Onnea 2-vuotiaalle!
    Ihana arvonta. Mukana tietenkin.
    Tälläinen neuleliivi olisi ihana:
    http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=139&d_id=19&lang=fi

    VastaaPoista
  56. Osallistun ykköspalkinnon arvontaan. Onnea kaksivuotiaalle!

    VastaaPoista
  57. Onnittelut 2-vuotiaalle! Ja sen verran on tullut askarreltua kaikenlaista, että kyllä minä nuista langoista jotain saan tehtyä, joten tuo 1. palkinto olis mieluinen.

    VastaaPoista
  58. Synttärionnitteluja sinne, toivottavasti jatkat kirjoittelua edelleen! Molemmat palkinnot olisivat mieleisiä. Minulla on 7-vuotias poika ja tähän mennessä ei oo vielä kelvanneet mitkään äitin hieman ehkä yksinkertaiset käsityöt. Olisit varmaan minua taitavampi tekemään jotakin mikä tuollaiselle legofanille kelpaisi. (Vaatekoko 134, jalka 35)

    VastaaPoista
  59. Onnea 2v bogille :) Voi miten kiva palkinto!!
    Mukavaa helle viikkoa ♥

    VastaaPoista
  60. Onnea..lempivärini on palkintolangassa ykköstä tavoittelen..

    VastaaPoista
  61. Puro Batik on ehkä mun yks kaikkien aikojen suosikkilankoja!

    VastaaPoista
  62. Onnea 2v blogillesi.. 1 palkinto ainakin toistaiseksi mieluinen, kun en tii mitä 2palkinnoksi toivoisi.

    VastaaPoista
  63. Yhdellä arvalla mukaan ykköspalkinnon arvontaan!

    VastaaPoista
  64. heips.yhdellä arvalla ykkös palkintoon osallistun.

    VastaaPoista
  65. Onnea esiuhmaikäiselle!
    Yhdellä arvalla tavoittelen ykköspalkintoa eli herkullisen värisiä lankoja.

    - kukkanauris-

    VastaaPoista
  66. Haluan osallistua 1. palkinnon arvontaan.
    Matilde

    VastaaPoista
  67. Yhdellä arvalla mukaan. Villasukat on aina tarpeen, varsinkin täällä maaseudulla asuessa, lattiat ovat yleensä tosi jäisiä ja ilman sukkia ei kertakaikkiaan pärjää, koko 38

    VastaaPoista
  68. Onnea Uhmikselle! Kumpikin palkinto kelpaa toki. Sukkakoko on 37. t.Sirikka

    VastaaPoista
  69. Hii! JOs minä voittaisin ykkösarvan, antaisin varmaan langat tyttärilleni, joilla on uroschihut. He kutovat niille mielellään talveksi villatakkeja. Itse olen huono kutomaan ja pidän enemmän punaisista väreistä. Jos taas kakkospalkinto tulisi kohdalle, haluaisin kovasti sellaiset tennarin näköiset kotitossut -olen niistä joskus kuvia jossain blogissa nähnyt ja ne oli niin ihanat! Elikkä kahdella arvalla mukaan, täytyyhän tätä kivaa arvontaa muillekin jakaa! (samalla oma lehmä ojassa hihi)

    VastaaPoista
  70. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Jotain omatekemää haaveilisin "kylpytynnyripipoa" talven viimoihin.
    Omatekemiä käsitöitä lahjaksi antaessa, on aina ihana tunne, kun tietää varmaksi, että saaja osaa sitä arvostaa. Voisin kuvitella, että samaa käyvät mielessään läpi kaikki käsityöihmiset. Lupaankin sinulle, että jos työsi saapuu meille, osaa saaja varmasti arvostaa työtäsi!
    Outi

    VastaaPoista
  71. ihanan väristä lankaa ja niitä jahtaan ;)

    VastaaPoista
  72. Yhdellä arvalla mukaan 2.palkinnon arvontaan.
    Toivoisin pitkävartisia villasukkia, vaikka nyt on ollut hellettä ja tarettu paremmin kun hyvin, voisi ensi kuun lopulla olla villasukille tarvista, kun pienen nyyttimme ois tarkoitus syntyä maailmaan. Synnärillä tahtoo jalkoja palella:)
    Sukat vois olla palmikkoneulosta tai jotain muuta kivaa kuviota. Väriltään ruskeat, harmaat tai valkoiset.
    Terhi

    VastaaPoista
  73. Osallistun arvontaan yhdellä mahdollisuudella. Ensisijaisesti ykköspalkinto tavoitteena, koska taidan olla (jo aikamonetta vuosikymmentä) esiuhmiksessa itsekin; eikös siihen kuulu sellainen voimakas `minä itse` -vaihe... ja sellainen on siis menossa, tahdon opetella itse sukkien tekoa. Puikot ja koukut pysyvät kyllä kädessä, mutta taidoissa on sukan kokoinen aukko...

    VastaaPoista
  74. Onnea 2-vuotiaalle blogillesi. Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  75. Ykköpalkintoa tavoittelemaan yhdellä arvalla ::)

    VastaaPoista
  76. Onnea 2-vuotiaalle! Novitan pysy ajassa viestistä bongasin blogisi ja tulikin sitten lueskeltua melkein koko blogi läpi:) Jos arpaonni suosii tää tahtois kettukarkkisukat (koko 38) jotka olivat myös samaisessa pysy ajassa viestissä, tekijänsä näköisenä tietenkin:)
    -jossuk

    VastaaPoista
  77. Yhdellä arvalla tavoittelen ykköspalkintoa.
    -Meeri-

    VastaaPoista
  78. Hei! Onnittelut 2-vuotiaalle! Ykköspalkintoa tavoittelen!

    VastaaPoista
  79. Onnea blogisynttäreiden johdosta!
    Palkintoa nro1 lähden tavoittelemaan.
    -Mussaka

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)