keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Mistä koostuu hyvä loma.

*Ihanista maisemista*


*Ylimainostetuista kauppapaikoista*


*Mukavista mökkimaisemista*


*Hiljaisessa harrastimisesta*


*Pikkuruisista ostoksista*


*Edullisista karkkikaupoista*


*Savolaisesta suoramarkkinoinnista*


Kyllä näistä on hyvä loma tehty..

Tämä siis viikon mittaiselta lomailulta..siltä samalta jonka aikana käytiin myös ähtärissä.

Täytyy sanoa, jotta kyllä on tuurin kyläkauppa ylimainostettu paikka.
Siis huhhuh.. Samaa kakkaa on joka kylässä halpahallit pullollaan ja paljon halvemmalla.
Enkä ees nähny keskistä :D voi pettymys*buaha*

Erityiskiitos myös uusille tuttavuuksillemme: Aalle, ässälle, jiille ja pikkujiille :D
Tulukeehan käymään ;)

26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. mie edelleen kannatan ulkomaan matkailua enemmän. vaikkis ei tää yhtään hassumpi reissu tosiaankaan ollu. lapsien kanssa kotimaata, aikuisten kesken ulkomaata..

   Poista
 2. Noista se on kunnon loma tehty:))))

  VastaaPoista
 3. Hyvin on sullakin lomaviikko mennyt :) Ihania lankoja ja oon ihan samaa mieltä Tuurista, ihan ylimainostettua todellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mie noissa langoissa tein kyllä semmosen hutiostoksen noiden batiikkien kanssa, että vatuttaa vieläkin. inhottavaa neuloa :/
   ja kyllä. tuuri on hanurista. liikaa ihmisiä, liian vähän parkkipaikkoja, ihan liian kallista ja liian paljon hyllyissä pas*aaaa!!! vaan eipähän tartte toista kertaa mennä ja ompahan sekin nyt sit kuitenkii käyty kattomassa. eikös sitä kerran elämässä pidä kuitenki kaikkea kokeilla?

   Poista
 4. Kaikkea mukavaa on siellä puuhailtu. Aika veikeä mainospaikka levähdyspaikalle naulattu :) Me ei olla muutamaan vuoteen käyty Tuurin kyläkaupassa, mutta hinnat kuulemma eivät ole yhtä halpoja kuin ennen. Onhan siellä jotain eräkohtaisia huipputarjouksia, mutta ne loppuu heti, ennen kuin täällä on ehditty kissaa sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ne eräkohtaiset tarjouksetkaan ole tätä nykyä niin päätä huimaavia kuin joskus on ollut. .

   Poista
 5. Onneksi meiltä on niin pitkä matka tonne tuuriin että on uteliaisuudesta huolimatta jätetty poikkeamatta ;) Hyvää loman jatkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä menee se kuutisen tuntia ajaessa pysähdyksineen.

   Poista
 6. Yks unohtui.....inisevistä hyttysistä =) Ainakin meillä on nyt yhtäkkiä mahdottomasti hyttysiä.
  Olen muuten samaa mieltä, kotimaata on kiva reissata lasten kanssa, mutta kunnon aikuisten loma suuntautuu etelään. Ah, hotelliloma etelässä, ei tarvitse itse edes sänkyänsä petata ja toiset tekee ja kantaa ruoankin pöytään, se on lomaa se =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myö oltiin tuolla reissulla juhannuksen jälkeisellä viikolla ja oli kyllä hyttyset vähissä tuohon aikaan. Nyt niitä kyllä piisaa ihan riesaksi asti.

   Poista
 7. Ihan samaa mieltä oon Tuurista.
  Tyhjin käsin tultiin ulos :). Ei sellasessa tavaraheveltissä (siis paljoudessa...) pysty keskittymään mihinkään. Paitsi ihmettelemään sitä hamstrausta. Etenkin kun hinnat tosiaan on pitkälti kalliita.

  Ja muksalta näyttää teidän loma. Just tollasesta itekin tykkään. Ei tartte sen kummosempaa kuin että maisema vähän vaihtuu ja saa tehdä mitä huvittaa tai olla tekmättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just naulan kantaan sanoit. Miusta parasta oli ku ei viikkoon tarvinnu laittaa ruokaa. .valmiilla koko ajan.

   Poista
 8. Meillä ei tänäkesänä lomamatkoja tehdä...talon maalaus vie kaiken ajan ja rahan..:) Tuurissa ollaan kerran käyty ja kovasti kanssa ihmeteltiin, että mitä kummaa siinä nyt on...ostoksia tehtiin hirmuisesti...yhden kuivaustelineen ja sekin havaittiin kotona ihan rimpulaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lasten kanssa yksi reissu ja aikuisten kesken yksi. Tasapuolista kaikille. .te reissaatte sit ens kesänä tämänkin kesän edestä.

   Poista
 9. Lomalla on kyllä ihanaa, kun voi mennä minne nenä vie, eikä tarvi kelloa kytätä! Varmasti ihanaa aikaa teillä. Ihmettelen aina samaa, mitä ihmeellistä on Keskisellä, sillä tuotteet ja hinnat on niitä samoja, mitä Tokmanni myy. Siis hyviä tuotteita, mutta saa niitä lähempääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä loma on jo pari viikkoa sitten taputeltu. Pari viikkoa jo perhe arkea takana. Sen verran tehokkaasti kuitenkin unohtunu jo lomailu niin palasin muistoihin postauksen muodossa.

   Poista
 10. Nii samoja tavaroita on meillä täällä lähi-tokmannillakin. Viime kesänä ja taitaa jäädä tänäkin kesänä väliin Tuurissa käynti, sitä edellisinä on käyty monta kertaa. Kiva oli katella mitä uutta siihen ympäristöön on rakennettu. Voi olla ettei reissata enää tänä kesänä, kun nuo työt on niin pahasti joka päivälle :) tai siis ei oo pitkiä viikonloppujakaan eikä lomaa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joskus on mukava olla myös reissaamatta. Miusta lähinnä Jussi w. Edustaa samaa systeemiä tuurin kanssa. Molemmissa huono palvelu ja laatu yhtä lailla. Tokmannilta saa kuitenkin myös ruokaa jonottamatta ikuisuutta ensin parkkipaikkaa ja sit sitä palvelua.

   Poista
 11. Nam - mikä loma!!
  Itse josku haikaillut tuonne tuuri(juopon) mökkikauppaan, mutta luulenpa, että mulle tulis ähkyahdistus - ja pakenisin pois..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voin kertoo, että mitään et oo menettäny. varmasti ajaa samanasian kun painat sinne siun paikalliseen halpahalliin takaoven kautta. ja maksat kassalla 5 % extran joka tuotteesta :D hehe..

   Poista
 12. Anteeksi nyt vaan kaikille yltäkylläisyyden ystäville, mutta musta se Keskisen kartano on oikea mauttomuuden huippu :D
  Tuurista oon joskus tehnyt ihan loistavia löytöjä, mutta oon käsittänyt että on ihan tuurista ( kirjaimellisesti, ha ha ha ) kiinni mitä on tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis se kartano on ihan oikeesti ihan kauhee. ne portin pieluspatsaat ne vasta kauheet oliki :D hehe..
   mietin tossa, että mie se en varmaan sais edes nukuttua siellä tuurin hotellissa..sekun on myös aikas "maukkaasti" sisustettu :D

   Poista
 13. Lomailu on niin parasta. <3 Ihania kuvia sulla.
  Samaa mieltä oon kyläkaupasta. Me asutaan alle tunnin matkan päässä, joten tule käytyä jos lehessä hyviä tarjouksia. Mutta tarkkana saa olla, monet jutut halvempia muualla. Se joulumaa oli kyllä turhaakin turhempi. Paljon tyhjää tilaa ja monissä näytejouluvaloissa lamput palaneet...
  Toisaalta, kun kohalle osuu, niin välillä saa törkyhalvalla. Ostin esim pojille tosi hyvät lenkkarit kympin/pari. Myivät viimeset koot superalella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mie en ees huomannu koko tuurin joulumaata. jyväskylän kupeessa on semmonen naissaari, jossa puttipaja ja siellä yläkerrassa joulumaa..se oli ihana <3 mii laik..rakastan rakastan rakastan..puttipaja oli muutenki meikäläiselle erittäin vaarallinen kauppa. ja sieltähän tulikin ostettua vähän yhtä sun toista :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)