maanantai 7. lokakuuta 2013

Hirvenlihapullien ohje..


Sain jokunen aika sitten reilusti kyselyitä kuinka hirvipullani valmistan, joten tässäpäs ohjetta teille..
Tuo leipä mitä olen laittanu niin oli viimeksi lidlin 1000g maalaisleipä siivua.
Erittäin hyvä leipä korppujauhojen tilalle..


Ja eikun syömään!

Mukavaa viikonalkua kaikille!

11 kommenttia:

  1. Mulla olis poron jauhelihaa pakkasessa, käviskö siihen sama ohje? Kyselee tumpelo kokki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ite en ole poron jauhelihasta mitään tehny, mutta eihän se ota jos ei annakkaan. rasvasta lihaa vaan riistan kaveriksi kun noissa kehnoissa ei rasvaa omasta takaa tahdo olla..

      Poista
  2. Ainut missä olen hirveä syönyt on hirvikeitto ja se oli tosi hyvää...:)

    VastaaPoista
  3. Vaan mistä mie hirven suan? :D Oisko yhtä hyvää jonku muun jauhelihan kanssa?

    VastaaPoista
  4. Mä pistän usein vaan hirvenjauhelihaa ja nyt panin-taas-pari kermaviilipurkkia ja sipulikeittopussista makua sinne.Poronjauhelihasta teen aivan samoin.Makaronilaatikko on aivan yliveto hirvenjauhelihasta!terv.astan emäntä

    VastaaPoista
  5. Katajanmarjoja! Mulla oli niitä joskus kuivattuna, mut en osannu käyttää niitä mihinkään. Mahtaakohan niitä olla vielä kaapissa, tarttee etsiä.

    Mulla on sulle mun blogissa haaste. :-)

    VastaaPoista
  6. Yksi hirvenvasa vasta jaossa (tulossa). Tätä reseptiä koetan jossain vaiheessa tulevana talvena. Kiitti ohjeesta.

    VastaaPoista
  7. PItäspä melekeen laavata pakkasta, olisko siellä yhtään hirviä jälellä. On varmaan hyvvää!

    VastaaPoista
  8. Voi nam, saisipa moista herkkuva!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)