Sain jokunen aika sitten reilusti kyselyitä kuinka hirvipullani valmistan, joten tässäpäs ohjetta teille..
Tuo leipä mitä olen laittanu niin oli viimeksi lidlin 1000g maalaisleipä siivua.
Erittäin hyvä leipä korppujauhojen tilalle..
Ja eikun syömään!
Mukavaa viikonalkua kaikille!
Voi nam! Kuulostaapa hyvälle :D
VastaaPoistaMulla olis poron jauhelihaa pakkasessa, käviskö siihen sama ohje? Kyselee tumpelo kokki ;)
VastaaPoistaite en ole poron jauhelihasta mitään tehny, mutta eihän se ota jos ei annakkaan. rasvasta lihaa vaan riistan kaveriksi kun noissa kehnoissa ei rasvaa omasta takaa tahdo olla..
PoistaAinut missä olen hirveä syönyt on hirvikeitto ja se oli tosi hyvää...:)
VastaaPoistaVaan mistä mie hirven suan? :D Oisko yhtä hyvää jonku muun jauhelihan kanssa?
VastaaPoistaMä pistän usein vaan hirvenjauhelihaa ja nyt panin-taas-pari kermaviilipurkkia ja sipulikeittopussista makua sinne.Poronjauhelihasta teen aivan samoin.Makaronilaatikko on aivan yliveto hirvenjauhelihasta!terv.astan emäntä
VastaaPoistaKatajanmarjoja! Mulla oli niitä joskus kuivattuna, mut en osannu käyttää niitä mihinkään. Mahtaakohan niitä olla vielä kaapissa, tarttee etsiä.
VastaaPoistaMulla on sulle mun blogissa haaste. :-)
Nam!
VastaaPoistaYksi hirvenvasa vasta jaossa (tulossa). Tätä reseptiä koetan jossain vaiheessa tulevana talvena. Kiitti ohjeesta.
VastaaPoistaPItäspä melekeen laavata pakkasta, olisko siellä yhtään hirviä jälellä. On varmaan hyvvää!
VastaaPoistaVoi nam, saisipa moista herkkuva!
VastaaPoista