tiistai 26. helmikuuta 2013

Method

Voitin kuunvaihteessa ihanaisen loven Blogiarvonnassa ihan mielettömän setin Methodin pesuaineita.
Pesuaineet on valmistettu Tehokkaiksi kodin puhdistuaineiksi vahingoittamatta ihmisiä,eläimiä tai planeettaamme. Ne vielä tuoksuvatkin todella hyvälle.

Tässä voittamani tuotteet korkattuina paikallaan:



*Keittiösuihke klementiini
*Yleissuihke verigreippi
*Käsitiskiaine kurkku
*Pyykinpesuaine Pionin kukka
*Kylpyhuoneen Puhdistusuihke eukalyptys-minttu
*Nestasaippua vihreätee

Tuotteet ovat olleet käytössä nyt minulla kolmisen viikkoa ja olen korviani myöden rakastunut näihin mitä olen päässyt kunnolla testaamaan.

Otetaanko tarkempaan analyysiin?? No otetaan vaan..

KEITTIÖSUIHKE


Keittiösuihke on voittamaton tahran ja lian poistaja varsinkin tälläisessä kovan luokan "sottapytty lapsiperheessä". Suihkeella saa tosi vaivattomasti pyyhkäistyä keittiöstä irti oikeastaan ihan mitä tahansa. Uskokaa tai älkää sain sillä meidän keittiön seinästä ikivanhan punaviini tahrankin irti. Myös liesituulettimen pesuun tämä oli kyllä voittamaton. Ei tarvinnu sen kummemmin liotella liesarin osia vaan suihke teki mitä lupasi..suihkuta ja pyyhi. TOIMII!!

Suihke on ihan älyttömän hyvän tuoksuinen eikä tee myöskään käsiä tahmaiseksi tai kuivata ihoa liiaksi.

KYLPYHUONEEN PUHDISTUSSUIHKE:

Kylppärisuihke toimi taas lupaustensa veroisesti. Suihkaisu ja pyyhkäsy ja sitten vain nauttimaan tuloksesta. Nopeeta ja vaivatonta. Itse käytin pyyhkimiseen puuvillaista liinaa ja se tuntui toimivan oikealla tavalla. Puhdistin myös kylppärin peilit tällä eikä niihin jäänyt niitä inhoja rantuja joita tavallaan tälläisistä aineista jää. Tuoksu oli aivan mahtava. Aavistuksen minusta hammastahnamainen, mutta ei ollenkaan paha. Ihanan raikas tuoksu säilyi Kylpyhuoneessa pitkään. Tykkäsin todella paljon!

KÄSITISKIAINE:



Tämäkään tuote ei todellakaan tuottanut pettymystä. Ihanan raikas ja erilainen tuoksu valloitti ensimmäisenä. Pullo on muotoilultaan kaunis ja tähän saakin näppärästi ostettua täyttöpusseja, niistä annan ison plussan. 
Tuote oli ihanan pehmeää,helposti annosteltavaa,ei liian plitkua eikä liian tahmeaa.


Näin pienellä määrällä saat pestyä kokonaista kaksi lavuaarillista astioita. Astiat puhditui kyllä todella vaivattomasti, ilman hampaat irvessä hinkkaamista esim.uunivuoista. Astiat jäivät erityisen kirkkaiksi. Tuoksua kehun edelleen, koska tykkäsin siitä todella paljon. Suosittelen ehdottomasti tätä jokaiselle.Meillähän ei ole kotona tiskikonetta ja kaikki tiskataan käsin joten uskokaa, jos sanon, että tämä toimii. Koska tiedän todella mistä puhun! Tiskiaine ei myöskään vaurioittanut ennestään kuivaa ihoani. SUOSITTELEN!

YLEISSUIHKE:


Yleisuihkeen tuoksu oli taas todella hyvä. Se poisti erinäistä likaa ja pölyä vaivattomasti kuten lupasi. 
Suosittelen tätä suihketta erityisesti puulämmitteisiin taloihin kuten meillä on. Puulämmitteisessä talossa nokea kertyy paikkoihin joihin sitä ei toivoisi halusi tai ei. Suihke on erityisen vaivaton erilaisilla pinnoilla. Samaa suihketta voi käyttää pöytiin,kaapinoviin,seiniin,kattoon ja ties missä vain ikinä puhdistusta tarvitsee. Tässäkin minulla oli liinana puuvillainen siivousliina tai mikrokuituliina. TOIMII!!

Muut tuotteet minulta ei ole vielä mennyt kokeiluun, mutta miut nämä tuotteet on kyllä vakuuttanut ihan täysin. Näissä ei ole haitallisia kemikaaleja jotka kävisi lasten tai koirien nenien päälle. Tuotteet ovat mielestäni erittäin kauniissa pakkauksissa sekä täyttöpusseja on myöskin hyvin saatavilla.

Miedän perheeseen nämä tuotteet tulivat jäädäkseen!! 
Joko teille on Method tuttu tuotemerkki??

Näihin ja moniin muihin ihaniin Method tuotteisiin voit tutustua TÄÄLLÄ!
Methodia myyvät liikkeet löydät TÄSTÄ!

Oikein puhdasta tiistaita kaikille!!!

20 kommenttia:

  1. Minulla on tuota keittiö suihketta ja sillä on kyllä ihan ykkönen pyyhkiä muuallakin :-) Se tuoksu, raikas! :-) Täytyy ehdottomasti kokeilla muitakin tuotteita! :-) Kiitos tästä päivityksestä! :-)

    VastaaPoista
  2. Mahtavan palkinnon olet voittanu!
    - olen jossain toisessa blogissa lukenu kans noista ja pelkkää hyvää on ollu arvostelut. Ite en ole kokeillu... vielä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kannattaa ehdottomasti kokeilla. Todella ihania tuotteita ihan jokainen miun kokeilema enkä usko, että nämä muutkaan tuottavat pettymystä.

      Poista
  3. Onnea, hienot palkinnot! Joskus olen näitä hiplannut, mutta en ole "kotiuttanut". Näköjään olisi kannattanut. :) Ensi kerralla sitten.

    VastaaPoista
  4. Hieno voitto! Sait nyt kyllä esiteltyä tuotteet niin vakuuttavsti, että pitää tutustua tuotteisiin jahka paikalliseen rautakauppaan tulee asiaa. Myyntinaisen vikaa sanoisin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe..no hyvä, että myyntipuhe upposi vaikka se ei sellaiseksi ihan virallisesti ollut tarkoitettu. Halusin vain jakaa omia mielipiteitäni asiasta!

      Poista
  5. Kiitos vinkistä:) Minulle ihan outo tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oleppas hyvä. netistä saa myös kätevästi tilattua ja tuolta methodin sivuilta löydät nettiputiikit jotka noita myy..sinne siis kipinkapin jos ei kaupoissa ryntäily kiinnosta!

      Poista
  6. Onnea voitosta, kerrassaan mahtava palkinto! :) Itsellänikin on kokemusta parista Method-tuotteesta, ja erittäin tyytyväinen olen ollut. Nyt olisi suunnitelmissa ostaa tuoksuton pyykinpesuaine, kun huomasin, että sellaistakin Methodilta löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Methodin valikoima kasvaa koko ajan ja uutuuksia saapuu tasaseen tahtiin..

      Poista
  7. kannattaa kokeilla myös,vähän öljymäistä puun ja tiikin pyyhintä ainetta.Olen jonkun verran käyttäny ja tykänny,jättää kauniin kiillon. terv.Astan emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. just tänään mietinkin jotta minkähänlaisia olis nuo puuaineet. pitänee siis kokeilla..kiitosta vain vinkistä oikein kovasti!

      Poista
  8. Onnittelut hienosta voitosta!

    Kuulostavat vähintäänkin mielenkiintoisilta tuotteilta. Meillä käydään ikuista taistelua siitä, että puhdistustuotteet, joita käytän, haisevat muiden nenuihin muka liian voimakkaalta/pahalta. Itsekään en kyllä perinteisistä kliinisistä tuoksuista tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no nää on sit ehottomasti siun kokelitava. Todella miellyttäviä tuoksuja ollu kaikki tähän mennessä. Miellä tykkää muutkin näistä..tuo keittiösuihkeen tuoksu on niin aito, että isompi mini kysäs tässä vastaikään jotta "äiti..kuka täällä syö mandariineja??" :D

      Poista
  9. WOWOWO! Toi palkinto oli IHAN mahtava!! <3 <3 <3 Happy for you :):):):) Ja ihanan ja kivan postauksen olit tehnyt!! Pröystäilen sun postauksella Eettiselle Luksukselle :):):)

    IHanaa, että olet ollut tyytyväinen! Tulin oikein lämmin mieli tätä lukiessa <3<3

    Kivaa päivää!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)