keskiviikko 20. helmikuuta 2013

BelVita Breakfast-aamupalakeksit


Minulle tarjoutui buzzadorin kautta mahdollisuus päästä kokeilemaan BelVita breakfast aamupala keksejä. Olemme nyt koekäyttäneet keksejä kolmisen viikkoa.

Kekseistä löytyy kolmea makuvaihtoehtoa
*Hunaja-pähkinä
*jogurtti
*vilja & maito



Näistä vaihtoehdoista meidän perheen suosikiksi valikoitui vilja & maito.

Ison plussan annan kekseissä sille, että ne olivat annospakattuja.
Kätevä kuljettaa näin ollen mukana esim.hoitolaukussa,käsilaukussa tai vaikka koululaisen repussa.


Etummaisena jogurtti annospakkaus josta löytyi 2 keksiä ja taaempana vilja & maito pakkaus jossa 4 keksiä.
Keksit olivat kauniin näköisiä ja hyvän tuoksuisia.


Pidin koko kolmisen viikkoa keksejä lautasella jokaisen naposteltavana. 
Vaikka keksit on nimenomaan suunniteltu aamupalan yhteyteen niin tässä ne eivät meillä toimineet. Kuivakka keksi mehevän ruisleipä siivun sijaan ei saavuttanut ablodeerauksia. Keksejä lähinnä naposteltiin päiväkahvien ja välipalojen yhteydessä. Iso miinus kekseissä oli niiden käsittämätön kalorimäärä.


Aikuisten keskuudessa tästä saatiin keskustelua reilumminkin. Tarjosin keksejä kaiken kaikkiaan 21 henkilölle joista 1 sanoi ostavansa jatkossakin. Mielestäni melko huono suhde testihenkilöiden määrään nähden.

Lasten keskuudessakaan keksit eivät saaneet hurraa huutoja. Isompi mehtäläinen maistoi kokonaista yhden keksin jonka jätti kesken. Pienempi mini mehtäläinen söi keksin loppuun aina kun tarjottiin, mutta koska pieni on niin pieni, että ei ikänsä puolesta pysty vielä syvällisempiiin analyyseihin totesin niiden olevan hänelle ihan hyvä välipala vaihtoehto.

Lapsia oli testissä mukana kaikenkaikkiaan neljä joista kaikkien kommentti oli ihan hyvää,mairea virnistys eikä kukaan ottanut toista keksiä.


Itse ostaisin keksejä lähinnä työmaalle taukotilaan kaikkien napsittavaksi. Meillä näitä keksjä tuskin nähdään tämän testauksen jälkeen aamupala tai välipalapöydässä.

Lisää belvita breakfast kekseistä TÄÄLTÄ!

................................................

Olen siis Buzzadori. Kiinnostaisiko sinuakin päästä mukaan buzzaamaan erilaisia tuotteita??

Olen sitä mieltä että sinunkin tulisi olla Buzzador!
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on camotar):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=camotar>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=camotar</a> 

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland camotar  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador camotar  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:
<a href=http://www.buzzador.com/fi?refstr=camotar>http://www.buzzador.com/fi?refstr=camotar</a>

Itse olen testannut tähän mennessä buzzadorina mm.

*Surf pyykinpesuainetta
*Dove suihkusaippuaa
*Doven hiustenhoitoainetta
*Piltti lastepuurojauhetta
*Belvita breakfast aamupalakeksejä

Lisää Buzzadorina olemisesta voit lukea TÄÄLTÄ!

16 kommenttia:

  1. Aika mielenkiintoista varmaan tuo buzzadorina oleminen.Olen siihen törmännyt useammassa blogissa.Itse en ole vielä ollut innostunut,tiedä vaikka joskus.

    Keksit on herkullisen oloisia,mutta juuri suuri kalorimäärä ei oikein innosta.Olen joskus ostanut välipalakeksejä,mutten ihmeemmin.Ruisleipä tai hapankorppu ajaa saman asian jos kahville välipalaa kaipaa.



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suosittelen ehdottomasti liittymään buzzadoriksi. On ollu tosi kivaa..koko ajan myös uusia tuotteita tulee meidänkin testattavaksi. Lähitulevaisuudessa tulossa lisää meidän perheen testauksia ;) tutustu ihmeessä ja kokeile. Ainahan niistä testauksista voi kieltäytyä :) Mukavaa viikon jatkoa!!

      Poista
  2. Minun on pitänyt monasti ostaa nuita mutta aina on jäänyt. Tykkään töissä nimittäin pitää vastaavia (elovenan) keksejä mukana välipalana teen kanssa. Yhdeltä kaverilta kuulin myös ettei ole kovin hyviä, aika vahva on nyt tuo että eivät kovin herkullisia taida olla :-/ Harmi, kovin kyllä houkuttaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kokeile ihmeessä. Ja otseasiassa jos haluat minä voisin sinulle paketillisen vaikka lähettää noita keksejä. Saimme niitä kokonaista 8 pakkausta joista 1 olisi tuhoamatta..laittele säpöä jos kiinnostaa :)

      Poista
  3. Hunaja-pähkinä kuulostaa namilta :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se oli ihan keskiverto. itse tosin en kamalasti pähkinänmausta tykkää.

      Poista
  4. Eihän tähän voi muuta sanoa kuin.. NAM. Nyt tuli kiire kauppaan keksihyllyä tutkimaan :P

    VastaaPoista
  5. Kaikki muut sai keksejä, yhyyyy :( Mää sain vaan tylsää kosteusvoidetta, vaikka olen paljon enemmän keksi-ihminen :D Tai sitten ne tiesi siellä Buzzadorilla, että keksi kuin keksi, niin olisin tainnut syödä ne kaikki itse enkä olisi kenellekkään antanut maistijaisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heehe..noh jospas johonkin muuhun kampanjaan pääsisit lähiaikoina. Itselle noita kyselyjä nyt satanu siinä määrin, että on jo ihan pitäny alkaa valkkaamaan :D

      Poista
  6. Mä pääsen kokeilemaan ensimmäisiä Buzzador-hommia kohta. Hammastahnaa ja kalaöljykapseleita, saas nähdä miten niitä testataan kotioloissa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jessss..meillä myös kalaölykapseli testausta tiedossa..

      Poista
  7. NAMPS! Hunaja kuullostaa hyvältä! Saatan ostaakkin sitä joskos pöllövanttuut kädessä saan kaupan hyllyltä napattua :))

    VastaaPoista
  8. Minäpä olen ostanut noita keksejä juuri siksi, että jää aamupala väliin aina. Mikään ei maistu aamulla heti. Otan sitten töissä kahvit ja keksiä. Toinen vaihtoehto on turkkilainen jugurtti 2 dl, Piltti aurinkoinen purkki kokonaan + 2 pähkinä-hunaja keksiä murusteltuna. Siinä on hyvä välipala/helppo lounas. Sokeria ei tartte lisätä ja maistuu ihan jäätelöltä:)Lisäksi voi ottaa hedelmän.
    Tyttäreni ja minä tykkäämme näistä kekseistä ja suosikkini on juuri hunaja-pähkinä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meillä näitä keksejä kokeilotioin vaikka sun minkä kanssa. jäätelön,jogurtin,kermavaahdon,hillon,kavin,hedelmien ja ties minkä kanssa, eikä sieltä yhtään suosikki lisuketta noussut rinnalle. ehkäpä olen vain vanhan aikanen ja keksi keksinä,jugurtti jugurttina ja sitä rataa :D jotenkin keksiltä myös odottaa sitä makeutta, joita näissä ei mielestäni riittävästi ollut!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)