torstai 1. marraskuuta 2012

Piikkilanka sydän

Tekasin maanantaina meille syräimmen ikkunaan.


Varsin haasteellinen kuvattava muuten..jos laitat salaman niin heijastuu ikkunasta niin, että kuvasta ei saa mitään selvää ja jos ei käytä salamaa ei tule hankea vasten hyvä kuva. No tyytykää näihin mitä on. Eli piikkilangasta väänsin sydämen johon laitoin rautalangalla roikkumaan peltisen linnun ja sen jalkaan kristallin. Pitsiä vielä ripustimeksi ni hyvä tuli..


Vaikka tää virus meinaa saada yliotteen niin eilen kyllä piristyin huomattavasti kun kävin postista hakemassa puketin. Tilasin Kristalta Villa Blanco-blogista parit jutskat..

Nukensänky oli ensin vastassa ja voi että..kumpikohanmeistä odottaa enemmän nyt joulua.. minä vai pienempi mini :P Varmaankin minä, koska mini ei tiedä, että tällänen ihanuus tulee hälle...


Seuraavaksi avasin kääreistä pullot..ja voi että ne on sitten hienot! Nuo yksityiskohdat on tosi mageet..heti pääsivät olkkariin vitriinikaapin päälle.


Viimeisenä aivan mielettömän uppee kirjateline..sekin hyppäs heti pullojen kera vitriinikaapin päälle. sai kirjojakin kaverikseen..isomummoni vanha raamattu vuosimallia 1918 ,vanha koululaulu kirja vuodelta 1942 sekä mieheni mummon vanha Muukalaisen lauluja kirjan vuodelta 1925. Tämä muukalaisen lauluja kirja sisältää virsiä ja lauluja merimiehille ja siirtolaisille. 


Tässä vielä koko vitriinin päällys. Nyt tuo nurkka on miusta valmis..tykkään ihan höpsönä. Kaikki tuota rumasti täytettyä metsoa myöten on paikallaan.. Vitriinin päällä palaa joka ilta kynttilä anopin valokuvan edessä. Siitä ei olla tingitty yhtenäkään päivänä koko kolmen vuoden aikana kun tässä ollaan asuttu.


No okei..tuo herra mehtäläisen ilimapalloa(hello kitty) lukuunottamatta on täydellinen :D

Tänään tulee eka numero miun arvontavoitosta..jes jes jes..voitin taannoin Punatukalta ihan mielettömän palakinnon. Nyt jos vaikka leffastelis ja neulos samalla..arivedertsit vaan kaikille!

15 kommenttia:

  1. Aivan ihanat pullot olet ostanut. Nuo kävisivät vesipulloiksi ruokapöytään.

    Ja täytetty metso kököttää meidänkin seinällä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aion kyllä joulupöytään ne laittaakkin..ovat niin söötit ihan noinkin vain..

      Poista
  2. Aivan ihanat ostot!!!!

    Minäkin kesällä yritin tehdä piikkilangasta kranssia. Piikkilanka oli niin ruosteista, että katkeili patkiin koko ajan...:)
    No sainhan minä lopuksi yhden väsättyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se vaara siinä piikkilangassa on. minullakin tuo hirveän ruosteinen..kokeileppas mattalakkaa (saa rautakaupasta spräypullossa) ei niin herkkään katkeile kun sillä ensin suhauttaa..

      Poista
  3. Tosi kivoja ostoksia!! Pullot on kyllä todella kauniit!!! Hauskaa loppuviikkoa!! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania juttuja. Onnittelut voitoista. Vähän niin kuin joulu jo marraskuussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eläpäs jo muuta sano..huomenna tulookin postaus näistä mun voitoista..aivan huikeita palakintoja voittanu tässä viime aikoina. Sitä seerumia odottelen kun hullu puujumalaa XD ihoni suorastaan huutaa WELEDAAAAAAA!!! XD

      Poista
  5. piikkilanka on ihanaa ! mulla on kerä parvekkeella ja siinä valot. on sitä kova homma väännellä, nimim. yhden sydämen vääntänyt.
    ja tosi mahtavat pullot !

    VastaaPoista
  6. Sä olet kyllä ollut varsinainen onnettaren suosikki!!!

    Ja olet ollut nopeakin, mua nimittäin himpun verran meinas harmittaa kun tuon kirjatelineen ehdit napata ihan nenän edestä, mutta nyt kun näen sen omalla paikallaan, ei harmita pätkääkään!!
    Sen paikka on just tuossa, noiden kirjojen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mie jo ajattelin, että en saa tuota kuitenkaan..On se kyllä ihana ja tuohon minä sitä kuvittelinkin ja se kyllä käy siihen niin hyvin kun vaan voi.Saapipahan kirjat esille..

      Poista
  7. Kävin kurkkimassa. Ihana on tuo kirjateline kirjoineen. ..

    VastaaPoista
  8. Mun piti hetken aikaa ettiä sitä ilmapalloa, mutta kyllä mä sen löysin sieltä lopulta. =)
    Nii-in, pakko takertua tommosiin, jos niistä mainitaan. ;D Hullu mikä hullu.... tai tyhmä, kuten jälkikasvu sanoo. ;P
    Mutta on kyllä tosi kaunis nyt tuo vitriini nurkkaus. =)
    Ihanaa viikonloppua ja toivottavasti olo alkaa helpottaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo se on tuolla tuon traakkipuun kaverina :Dtikkuilimapallo vm 2009..ostin sen miehelle syndelahjaksi sillon..tai esikko valkkas :D

      Poista
  9. Voi kun kauniita vanhoja esineitä sinulla onkaan.
    Ja tuo piikkilankasydän on kiva !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)