perjantai 9. marraskuuta 2012

Verholoita ja sinisiä hetkiä..

Tänään laitoin meille jouluverhot keittiöön. Tai joulu ja joulu verhot..no on ne punaset tai no VIININPUNASET ja pitsiset, mutta mitä sitten. Riittävän jouluset meille. Mie en noista tonttuverhoista muutenkaan perusta. Tai perustasin jos mutsi tahi mummo antas mulle sellaset ikivanhat pellavaiset tonttuverhot...ne olis NIIN hienot! Että perintöä odotellessa XD


Tänään päästiin taas nauttimaan aivan mahtavasta sinisestä hetkestä.. Ah <3 Ajoin kun mielipuoli kaupasta kotiin, että kerkeen teillekkin kuvan ottaa. Ja niin Eila..puketti on nyt matkalla ;)
Mutta se hetki...*huokaa*


Meidän ilta isomman minin kanssa alkaa nyt madagaskarilla,sipsukoilla ja suklaa konvehdeilla.. Ollaan ihan kaksisteen ja nautiskellaan laatu aikaa ala. äiti ja lapsi...



Ihanaa viikonloppua kaikille!!!

15 kommenttia:

  1. Hmmm....Madagaskar ja suklaata....huonomminkin voisi illan viettää :D
    Kivaa leffailua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt on leffasteltu ja mini nukahtikin kesken elokuvan. mamma nauraa käkätti loppuun asti :D ei paskempi perjantai ilta!

      Poista
  2. Ihanat jouluverhot!
    Kyllä meillä taitaa olla sama tapetti olohuoneessa, kävin heti tsekkaamassa:D

    VastaaPoista
  3. Sinistä suklaata siniseen hetkeen, täydellistä!

    VastaaPoista
  4. Vuodesta toiseen sitä vaan ihastelee samoja asioita, johonkin ei vaan ikinä kyllästy, mm suklaaseen ja siniseen hetkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinäpä sen sanoit. Ja miten se punanen ei näytä minään muuna vuodenaikana yhtä hyvältä kun näin joulun alla...

      Poista
  5. Kyllähän se punanen näyttää hyvältä, vaatteissa. ;D Taitaa olla yks mun suosikeita paidoissa ja niin jossain joskus verrattiin punaiseen pukeutuvia naisia punapehvapaviaaneihin... oli jokin signaali. ;D Kai mä sit lähettelen vaikka mitä signaaleja tietämättäni, väliäkö tuolla.

    Mutta nuo siniset hetket on kyllä kauniita. Mä en oo vielä yhtäkään bongannu tälle "talvelle", eipä meillä kyllä luntakaan ole. Ku olis etes sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja minä en taas osaa Käyttää värejä pukeutumisessani. Aikanansa oli punainen hääpuku ja se vasta shokki varmaan muille olikin :DD en oikeen ole valkoisenkaan ystävä enkä näyttäs järin hyvälle sellasessa :D

      Poista
  6. Minä se vaan en tänä vuonna saa joulufiilistä itseeni - joskus se vaan menee näin - ajatukset ovat enemmän käytännön asioissa ja tulevaisuuden suunnittelussa. Mutta sitäkin kivampaa on lukea ja katsella näitäkin tunnelmallisia kuvia. Rauhallista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisinan se menee niin..on se mnullakin ollu monena vuonna, että ei oikein fiilistä tule. Nyt onkin ihmeen ihanaa väkerrellä kaikkea jouluista..

      Poista
  7. Verhot ovat hienot!
    Minäkään en tontuista oikein välitä...en verhoissa, kuin muuallakaan...:)

    VastaaPoista
  8. Kauniit verhot ja suklaata... mitäs sitä nainen muuta tarviikaan :)

    ps. kyllä minäkin olen kurkkuani myöten täynnä niin lintuja, mutta kun lapset tykkää.... ei auta :)

    VastaaPoista
  9. Oo mitä laatuaikaa!!! Prismassa kattelin uusia piirrettyjä mitä pukki vois tuoda :)) Kun äiti viihtyy niin viihtyvät lapsetkin :) kummitätillä käydessäni osottelen sillontällön jotakin kivoja juttuja ja sanon:perintöä odotellessa..jotakin oonkin jo saanu lahjaks :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt ei ole pitkilleen tullu mitään hauskoja lasten filmejä. vielä muutama vuosi sitten tuli yhteen suoleen koko ajan vaikka mitä fantsua. Autot kakkonen oli aivan kamala. meillä jätti tenavatki kattomatta sen loppuun :/ ihan noin vinkkinä jos meinaat jouluksi..

      Poista

Kiitos kommentistasi :)