lauantai 10. marraskuuta 2012

Luottokamat

Sain jennijeeltä Tuumat ja tuokiot-blogista haasteen muutama viikko takaperin. Tarkoituksena listata omia luottotavaroitaan. 
Tämä oli todellinen haaste..koska minä ihan oikeesti voin lähteä kauppaan yökkärin housuissa. Ei tee tiukkaa ollenkaan. Meikittäkin kuljen niin usein, että meikki osastolla olen kun lissu in wonderland. Myönnän jotta meikäläinen ei ihan oikeesti tiedä mitä se kaikkien vaahtoman bb-voide tarkottaa..ei hajuakaan. Muutama juttu nousi kuitenkin yli muiden..

REINOT: Mullahan siis on näitä kaksi paria ja tässä nämä esittelykelpoisemmat. Näillä on kuulkaas tanssittu jopa häävalssia :D reinot jalassa jopa moottoripyöräillään. Nämä ovat siis joskus tosiaan olleet vaaleenpunaset :DD


YÖKKÄRI: Olen saanut tämän ihanuuden ollessani 10 vuotias. Mummolta sen sain. Mahdun siihen vieläkin. Tosin hihat on kyynärtaipeiden alapuolelle ja nilkkaan asti tarkoitettu helma on enemmän polvimallia. Hyvin on palvellut 18 vuotta ja palvelee edelleen. Tästähän en siis luovu mistään hinnasta. Värikin melekosen nykyaikanen retro :D


JEPPE JA STANLEY: Siis jokainen äiti ja sisustaja sen tietää, että ilman näitä vaan EI VOI ELÄÄ. Korkaa kuule jos jonkun näköstä tolla jepellä ja mittaahan voi tarvita koska vaan..


No onhan mulla ihan oikeitaki vaatteita ja piiiitkän harkinnan jälkeen päädyin näihin:

CHANELIN KÄSILAUKKU:Ah..tää laukku on niiiiin hajalla, mutta aina yhtä muodikas. Miun isän piti tuoda mulle reissusta halpa kopio. Pois tullessa lentokentällä muisti jotta eipä tullu ostettua sitä halpaa kopiota ja toi aidon. Hintalapun nähdessäni oikeesti hyperventiloin!!!


HAJUVEDET: Näitä kolmea kannan reissuissa mukana SJP, Diesel ja Armanin Diamonds. 


SAAPPAAT: nämä ihanuudet löysin joskus kirpparilta naurettavaan 75 centin hintaan. Todella hyvät jalassa..


Ja koska kuvailin ihan mitä sattuu niin miniä alko myös kiinnostaa mitä kuvaan. Kuvasin samaan syssyyn myös heidän luottokamansa..ja tästä ei ole kahta sanaa.

MUPET:Täti mehtäläiseltä molemmille saatu aivan ihanat ja niin rakkaat koirat. Molemmat kulkee nimellä muppe. Näitä ilman ei nukuta,kyläillä eikä tehdä oikeestaan mitään muutakaan. Varmaan armeijassa,avioituessa ja synnytyslaitoksellakin tulevaisuudessa nämä rutisteltavat pehmopyllyt..


Haastan mukaan:

25 kommenttia:

  1. Tää oli hauska :D
    Reinot veti suun hymyyn (multa puuttuu ne edelleenkin), yöpaita loksautti leuan ja loppupostaus menikin rattoisasti :)
    Ja jotenkin jo alussa arvasi, että sä peijooni ränttäset tän mulle!! No, niinhän teit :)
    Kiitos, otan haasteen vastaan, taidan päästä testaamaan uutta kameraa pian....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olis tuossa nuo "vähänkäytetyt ei enää kameralla kuvattavat" toiset reinot. Niissä kyllä pohja irvottaa ja tosiaan aika karut.. Nää mitkä tässä kuvassa on niin nuohan on ihan älyttömän hyvä kuntoset. laitanko ne ei niin kivat tulemaan?? :DD

      en malta oottaa siun postausta..

      ps:miten niin miun erotiikan tappaja loksautti suun auki??siinä on kuule meno ja meininki kohillaan kun emäntä junttaa pitkin pirttiä tuo lyymi päällä.. :DD tokko nuo viisarit värähtelöö???? XD

      Poista
  2. Heh, aika hyvät noi reinot jos ovat siis olleet vaaleanpunaiset=) Aika kovassa käytössä näyttävät olleen. Mulla on vaaleansiniset reinot mutta en oikein vielä ole tottunut niitä käyttämään. Villasukat lämmittää mun jäisiä jalkoja paremmin=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nin siis nämä on tosiaan ne paremmat..mullahan on yhte sellaset pottumaan töngintä reinotki olemassa ja ne ne vasta karmeet onki :D

      Poista
  3. Hih...Reinot ovat hyvion palvelleen näköiset...:)

    VastaaPoista
  4. Miultakii puuttuu viel reinot! Poikasen 22 kokoset ei IHAN mahu...
    Kiitos haasteesta, rupesin heti miettimään mitäs ilman mie en tuu toimeen :)
    IHANA tuo yöpuku!

    VastaaPoista
  5. Myös täällä käydään ihan helposti kalsareissa kaupassa , vaikka eihän täällä muuta paljoa ole kui siwa ;)
    Reinot näyttivät myös hyvin palvelleilta ;)Ja tuo yökkäri on paras ;)

    VastaaPoista
  6. Hih, hyvä kun mainitsit, että nuo Reinot ovat vaaleanpunaiset. :D

    VastaaPoista
  7. Kiitos, tämä oli aivan loistava! Jeppe, Stanley ja AITO Chanelin laukku, mikä suora!!!! Reps, reps, reps.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä varmaan ilahdut ihan kamalasti, kun TAAS haastan sut yhteen juttuun... Ollaanko vielä kavereita? :)

      Poista
    2. ok..tarttee käydä kurkkiiiiii :P

      Poista
    3. Miulta tulos sama haaste ;)
      Postaus vaan vielä puolitiessä :)

      Poista
  8. Ohnan aarteet:)
    Mulla on myös vaal.punaiset Reiskat, sain 50v lahjaksi. Ja ovat kyllä ihan värinsä pitäneet, enemmän semmoiset postilaatikolla- käynti- tossut.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin siis..olenhan jopa saorsan metällä ollu noissa reinoissa. meillä kaikilla rebet ja on kyllä kovalla käytöllä ihan jokaisella.Tartteis varmaan taas hommata uudet. vuoden cverran nuo meillä kestää..

      Poista
  9. En ole koskaan kuullutkaan, että Reinot on noin monikäyttöiset :)

    VastaaPoista
  10. Sulla on ihan huippu luottokamat. =) Tuo Jeppe kyllä on huippua, jos mun isältä kysytään... hän kun paikkaa sillä jopa työvaatteensa. =) Jos kotoota tulee pakettipostia, paketin tunnistaa Jepestä jo jonossa ja tietää keneltä tulee. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeppe on hyvä..onhan sillä auto remonttiakin tehty.... :D ja naulanreikiä laitoin koirankopista jepellä piilloon ja eiku maali päälle XD

      Poista
    2. Hmm... nyt rupes raksuttaan... mitenhän jeppeä sais käytettyä korussa. ;D
      Ei muuten varmaan niistä kohti koirankoppiin oo viima päässy. =) Se on hyvää myös korvikkeena jos teippiharja on loppu, nimimerkillä testattu on. =)

      Poista
    3. no laita kaks teipin palaa liimapinnat vastaikkain ja leikkaa niistä tähtiä,sydämmiä,kolmioita jne ja koukku kiinni. Mie ostan sulta HETI yhet kuhan saat valmiix ;)

      Poista
    4. No voi pihkura, oisin tehnyt sulle heti... mut meillä ei oo kuulemma jeppeä. ;O mä oon shokissa!

      Poista
    5. JÄRKYTYIN!!!!! ÄITI ihminen ja EI JEPPEÄ!!! korjaa nyt ihmeessä tuo mualiman suurin vaje ensi tilassa :DD mulle tuo jepen puuttuminen on yhtä kun kahvin loppuminen.. XDD

      Poista
    6. Pitää varmaan isälle soittaa, josko sen varastosta rulla lähtis tännekkin. Ehä mä sitä muista itte käydä ostamassa, mut ihan varmasti teen sulle korvikset heti ku jeppeä saan. =)

      Poista
  11. Sen verrran kaupunkilainen varmaan olen, että Reinot jalassa en kauppaan lähtisi.
    Mutta mitä meikkiin tulee, niin jos minä olen meikeissä, niin se on ihme :)

    Aito Channel!!! Pikkasen mä olen kade ;) Mä harrastan noita halppis versioita, eipä sitten harmita kun kyllästyy. Paitsi kyllä minä aidonkin ottaisin, jos lompakko kestäisi ;)

    Tuo Jeppe ja Stanley kuuluu munkin luottijuttuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe..perjantaina suoritin kauppareissun villahousuissa ja veikkampa että kukaan ei kahtonu miun housuja :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)