sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Jämälankoja loppuvuodeksi

Sain herramehtäläisen äidin vanhoja neulelankoja useamman kerän..tarkalleen ottaen reilu 40 litraa kaikenkaikkiaan. Nyt piisaa väriä ja sortimenttia varmaankin koko loppuvuodeksi.
Uusiin lankoihin en nimittäin meinaa satsata.


Päällystin langoille paffilaatikon vanhoilla tapetin jämillä.. saa luvan kelvata. Helpompi ne on ainakin ottaa tästä kuin muovipussista..


Väri ei ihan sitä miun lempparia,mutta tuota sattui olemaan juuri sopivan kokoinen määrä ulko ja sisäpuolen päällystämiseen.

Langoissa oli myös varsinaisia aarteita. Vanhoja lankoja vanhoine vyötteineen..vai mitäs sanotte näistä??
Tätä alinta ilves shetland lankaa on usempi kerä. Vielä kun keksis mitä näitä tekisi..Linkittäkääpäs miulle ideoita ohjeineen erilaisista kivoista neulomuksista. 

Ja sitten loppuun vielä kevätarvonnan voittaja. Voittajaksi tuli pepi, MUTTA koska Pepi antoi arpansa Kirsille-tää ois tän koti blogiin niin

TOIVOTTELEN KIRSILLE OIKEIN PALJON ONNEA!
ne ketkä kirsin ihanuuksia seuraakin tietäävät, että Kirsi on ihan hulluna perhosiin, joten eipä olisi palkinto voinu parempaan kotiin päätyä :)
otatkos Kirsi yhteyttä niin laitellaan puketti postiin..

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!!

14 kommenttia:

 1. No voi :D
  Olenpa mä nyt ilonen! Oikein tuplasti :D
  En meinannut edes osallistua mutta sitten kun tuli mieleen, että tuon palkinto ON ihan Kirsille niin pakkohan oli onnea kokeilla !! Jeee!

  Sulla on nyt sitten sukkalankaa oikein olan takaa!! Ei muuta kun luomuksia väsäämään :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle ja onnea sulle,kun sait tuommoisen aarrelaatikon!

  VastaaPoista
 3. Tekemisen iloa sinulle ja onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut Kirsille!

  Törkee kasa lankoja! Noistahan saa monelle vuodelle sukkia ja lapasia. Tee sellanen lippapipo. ;)

  VastaaPoista
 5. Voi mikä ihana lankalaatikko, kyllä kelpaa niiden kanssa touhuta, oikein paljon onnea voittajalle ja mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 6. Nythän sulla on oikea aarrearkku. Ensi alkuun kannattaa vaan lepuutella käsiä siellä lankojen seassa, kyllä ne ideat siitä sitten pulppuaa :)

  VastaaPoista
 7. Onnea Kirsi ♥
  Iloista viikkoa sulle, Mehtäemäntä!

  VastaaPoista
 8. Ou mai gaad sata potenssiin ziljoona,mä olen aivan sanaton,siis kyllähän mä tiesin että Pepi on ihana mutta nyt mä taidan pyörtyä pöksähtää ton hyväsydämisyyden edessä:D Laitan sulle s.postia kohta tulemaan:)

  VastaaPoista
 9. Voi mikä aarre, sitten vaan puikot kilkattamaan!

  VastaaPoista
 10. 40 litraa! Oi, mikä aarre!
  PS. Käy kurkkaamassa blogissani, jotain sinulle...

  VastaaPoista
 11. Sainpahan minäkin sysäyksen eilen illalla, lankoja järjestellen. Vieläkin hiukan kesken. Mutta sinunkin "jämiä" katsellessa, syntyy niistä melkein mitä vain, jopa isoja töitä. Laitahan vain mietintämyssy päähän.

  VastaaPoista
 12. Oih ja voih kuinka valtava määrä lankaa. tuota ilves lankaa on ollu meiänkin äiteellä silloin kun mää oon ollu piäni eli kuuma kuuma seiskytluku, mulla siit varppina jotain tosi hienoo tehtyä on ollu päällänikin. ;) uudessa talo ja koti lehdessä oli sellasia afrikkalaisia kukkia peitto. se oli ikiva uutuus isoäidin neliöiden rinnalle, mää ainankin ajattelin kokeilla sitä, löytyy varmaankin netistäkin jollain hakusanalla afrikan kukka tillkupeitto tai jotain.... hyvän näkönenhän tuo boxikin on, sopivan neutraali pääsee kivat lankojen värit esiin... ja juuh onnee Kirsille huisisti, kyll meni perhoset oikeeseen ositteeseen.

  VastaaPoista
 13. Melkosen lankasaaliin oot saanu. =) Mä vaa ostelen lisää ja en ehi sitä tahtia tehä mitä lankaa tulee hamstrattua, hih ja postista paukkuu lisää, kun lähin siihen Snyhyn mukaan... tänäänki oikean aarteen sain. *=)

  VastaaPoista
 14. VAu mikä määrä lankoja! Ja minkälaisia! Tyhjensi kaapin kätkönsä :)) Onnittelut Kirsille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)