torstai 22. marraskuuta 2012

Kranssi..

Tälläsiä meikäläinen reissusta hilas käsissään kaks kipaletta.. kyllä potutti niitä pitkin terminaaleja hilata, kun kokoakin on reilu 50 centtiä halkaisijaltaan. Mutta nyt ei harmita kyllä pätkääkään..vai mitäs sanotte??




Eipähän ole itelläkään käyny mielessäkään, että tosiaan noita lyhtykoisoja vois käyttää näinkin..Todella kaunis. Pidän oikein kovasti. Ja mikä parasta se on itse tehty oikeesta havusta. Outoja nuo eurooppalaiset puut kun neulasetki kamalan paljon pidempiä..mutta ihan se puulle tuoksuu :)

Postimies oli jättänyt tänään laatikkooni jotain ihanaa..Tilasin Maaritilta postin kautta ihania juttuja joista esittelen teille ensimmäisen.. aivan ihastuttava käsimaalattu puutaulu.



En osaa sanoin kuvailla kuinka upea tämä ihanuus on. Pysähtelen koko ajan sen eteen katselemaan todella taidokkaasti toteutettua teosta. Maarit kiertelee paljon messuilla myymässä ihania tuotteitaan, mutta koska meidän aikataulut ei kohtaa ei sitten millään, niin sain oman ihanuuteni hoidettua postin kautta. KIITOS MAARIT VIELÄ KERRAN!!!

Minä jatkan kintaiden neulomista..aikamoinen homma mulla menossa, mutta siitä seuraavalla kerralla.


PS: Hirmu monella tuntuu loppuvan bloggerista kuvatila, nyt kysynkin mistäs sitä vois tarkkailla jotta näkisin onko oma tila missä jamassa??en löydä noista asetuksista mistään...auttakaa tyhymää hädässä :D

26 kommenttia:

  1. Komia on kranssi ;) Ja puutaulu myös , hih
    Täällä ollaan just ilman kuvatilaa ;) En tiiä mitäs sit pitäs tehä ? Ostaakko lissää vai antaako vaan tän olla tässä ;)
    Siinäpä pulma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nonni..just tuossalaskin jotta tämän päivän aikana jo 8 bloga on ilmoittanu kuvatilan olevan loppu..miuta tietty heti huolttaa jotta mikäs se oman kuvatilan jama oikeen onkaan.... ;/ elä nyt vaan jätä meitä.keksit kyllä ratkaisun...

      Poista
  2. Lyhtykoiso on tosi hienon näkönen :) itse en ookkaan sitä vielä testaillu .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täältä saat tarkistettua paljonko kuvatilaa oot käyttäny picasaweb.google.com, klikkaa sieltä kohtaa my photos ja siellä näkyy % -osuus,
      ja joku neuvo että kuvat kannattaa pienentää kokoon alle 800 x 800 pikseliä, niin mie oon nyt viime aikoina tehnyt ja sitten bloggerissa valitsen isommat kuvat tekstin teko vaiheessa.
      ensin photoscapessa pienennän kuvakoon. ei musta vaikuta kuvien laatuun , tuu kurkkaan miltä mun kuvat näyttää.
      mulla ollu ihan järkky isoja kuvia, ei ihme että kuvatila loppuu alta aikayksiön, mutta nyt pitäis riittää, hope so

      Poista
    2. joo mulla ei näköjään näy kun kaksi kuvaa tuolla omissa kuvissa...eli ei hätiä mitiä ja jos pasahtaa täyteen ni sit pasahtaa.. :D

      Poista
    3. kiitos vaan riikka näistä tiedoista!!!

      Poista
    4. eipä kestä, jossakin blogissa oli juttua tästä asiasta, ja tämmöstä sieltä jäi mieleen... mie en oikein ite tajuu sen enempää, joten näillä mennään :)

      Poista
    5. Hei ja kiitos myös itseni puolesta tuosta tiedosta. En tiedä miten muut käsittelee ja latailee näitä kuvia tuonne blogiin, mutta ei minullakaan ole käytössä kuin vasta 1,6%.. Monta vuotta vielä kuvatilaa jäljellä. :)

      Poista
  3. Ai lyhtykoisoko tuo kumma kukka on. Hienoa, olen sitä ihaillut, mutten tiennyt nimeä. Kaunis kranssi!

    VastaaPoista
  4. Lyhtykoiso. Tutun näköinen, mutta nimeä en tiennyt. Enpä olisi itsekään tajunnut tuota kranssiin yhdistää. Maarit on tosi taitava piirtäjä.

    VastaaPoista
  5. ...ai niin. Mäkin haluaisin tietää, mistä tuon kuvatilan voi tarkistaa? En siis asiaa tiedä.

    VastaaPoista
  6. Tuskinpa sitä sen kummemmin tarkistettua voi, jossain kohden vaan tulee ilmoitus, että älä kuule raukkaparka yritäkään räntätä blogiis kuvia kun oot kaiken käyttänyt, osta lisää tilaa....ja se on ilmeisesti nykyään kuuukausiveloituksella, mutta mitäs me nyt ei tehtäis tästä ilosta....

    Kommee kranssi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niii in..periferian riikka tietää tästä asiasta näkkyy enemminkin..lukase kommentti ylempänä :)

      Poista
    2. Kävin kurkkaamassa, mä olen käyttänyt jo puolet tilastani!!! Eli tätä menoa vuoden vaihteessa loppuu....tää on ihan perseestä!
      Mä edes muuten käytä koko perhanan picasaa!
      Mutta pienentämään en ala! Mä vietän muutenkin jo ihan liikaa aikaa koneella :)

      Poista
    3. no sano elä muuta :D ihan liikaa täälläkin vietetään.

      Poista
  7. Tarvis varmaan tarkastaa omat tilat, tai kai ne kuvatilat vaan joskus loppuu! :D mut nyt pitää vastailla haasteisiin, kiitos ja kumarrus! :)

    VastaaPoista
  8. Kaunis kranssi ja voi että miten herkän kaunis tuo taulu! Tahtoo kans!

    VastaaPoista
  9. Täälläkin keskustellaan kuvatilasta; päivän puheenaihe ;) Noh, onneksi en ole yksin. Tulin kiittämään sua PicMonkey-vinkistä; kävin tsekkaamassa ja näyttää helpolle. Huomasin nimittäin, että Photobucketin kautta en voi ainakaan tulostaa kuvia taikka tallentaa omalle koneelle takaisin, eli joulukorttikuvien käsittelyyn huono vaihtoehto :( Vielä kun saisi nuo kuvat muokattua pienemmiksi, siis keksittyä, miten sen tekisi, olisi homma hoidossa! Ärsyttää tosiaan, kun on istunut ja opiskellut kuvatilaa ja erilaisia ohjelmia nyt useamman päivän koneella...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. picmonkey on superhelppo. aina silloin tällöin sorrun itekkin sitä käyttämään..

      Poista
  10. Tuo tuntuu aina vuoden lopussa olevan tarkistuksessa, että kellä näyttää kuvatila täydeltä. ;D
    Mutta tuolla miullaki jotahi vinkkejä jos niitä kaipailee.
    Mahtavat kranssit sulla ei voi muuta sanoa. Pitäs alkaa askarteleen... sais sulle postia sitte tulemaan. =)
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on näköjään ilimassa juu...ja kuten jo aikasemmin sanoin:npou panic :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)