keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ruusulapaset


24.1.2014 eli viime perjantaina ilmestyi Novitan Lapaslehti.
Miulla kävi tuuri ja löysin citymarketista tuon lehden jo edellisenä päivänä.

Heti kaupassa pikaselasin lehden ja päätin, että lehden alkupuolella olevan ruusulapaset hyppää puikoille pika pikaa..

Lauantaina pääsin sitten alottamaan.


Mallin suunnittelija kirjoittaa kardemumman talossa blogia jossa on toinen toistaan ihanempia töitä ja ohjeita.

Sieltä löytyy myös selkeitä vinkkejä kirjoneuleista haaveileville neulojille.

Blogiin pääset TÄSTÄ!


Ruusulapaset:

Malli:Novitan Lapaslehti 2014
Lanka:Novita seitsemänveljestä
Menekki:93g
Puikot:3

Alkuperäisessä ohjeessa on harmaata ja fuksian väristä lankaa. 
Minulle valikoitui valkoinen ja punainen.
Näitä lapasia oli kyllä superkiva neuloa. 


Rapsakkaa keskiviikkoa!

33 kommenttia:

  1. Ihanat ♥ Kaunis malli ja nätisti toteutettu.
    Tuo Kardemumman talo on kyllä mahtava inspiraation lähde. Vaikka itse olenkin enempi vasta ihailu-linjalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia.

      Malli on kyllä todella kaunis. ja mitä kardemummaan tulee niin siinä vasta mahtava tekijä oikein isolla teellä. Toinen toistaan ihanempia töitä koko ajan tulee puikoilta ulos..

      Poista
  2. Kyllä sä oot sit sen maallinen tehopakkaus!
    - lauantaina pääsit alottaan, nyt jo valmiit ja varmaan muutaki ;)
    Heanosti oot kuvannu noi lapaset ulkona, tosi myyvät kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :D eilen sain nämä valmiiksi..miulla kun nää aamut on neulontaa varten. rakastan kun saan rauhassa tikuttaa ennenkun lapset herää kahvikupin äärellä. samoin mysö päiväuni,pikkukakkosen ja emmareiden aikaan..sit vielä ehkä muutama rivi illalla kun lapset nukkuu XD johan siinä ajassa yx lapanen tulee :D

      Poista
  3. Sä oot kyllä niin taitava ja nopsakka näissä jutuissa.. mä oon maailman surkein neuloja, mummoneliöitä osaan virkata jotenkin, mutta siihen se jää.. Ihanat ja lämpimänoloiset on, ja ruusut on aina mun makuun!! Ja edelliseen postaukseen, mä sekoaisin moisesta kasasta askartelujuttuja. Muksaa aikaa sinulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onhan se melko mahtava kasa tosiaankin :D mutta se virkkaus on taito joka miussa aiheuttaa kateutta. minen tule yhtään juttuun virkkuukoukun kanssa :D

      Poista
  4. Kauniit ovat, värit sopivat tuohon malliin täydellisesti :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia. värit sattu tosiaankin ihan just eikä melkein..

      Poista
  5. Voi mahoton,jotta olet kätevä käsistäs ja nopeastippa teet,niinjoo kun minäkin alotan,teen melkein samana päivänä,,.Ei malta lopetta heti,kun alkuun pääsee,,..Ihanat lapaset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kyllä se niin on jotta kun on alkuun päästy niin antaa mennä kun on alamäki :D tietty sattuuhan niitä vastaan sellasiakin, että tuntuu pakkopullalta koko ajan..niin meinas mm. käydä niiden pitkävartisten liselottien kanssa :D

      Poista
  6. Todellakin oot tehopakkaus! On neulonut ½ lapasta, vajaata, viikonlopusta lähtien. Enkä voi sanoo mukavaksi. Kiitti linkistä tuonne blogiin, varmaan tarttee käydä. Ruusu on hieno kuvia, niinkuin sydänkin ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia vaan kehuista. tuo kardemumman blogi on kyllä todellakin hieno paikka. paaaaaljon hienoja juttuja. suosittelen ;)

      Poista
  7. Kiva nähdä valmiina toteutuksena nämä lapaset muidenkin puikoilta. Itse en vielä lehteä ole saanut käsiini, mutta ehkä tässä vielä ehtii. Kiitos myös palautteesta ohjeiden suhteen. Ohjeiden kirjoittaminen ei ole mitään helppoa ja saada ne vielä sellaisiksi, että muutkin ymmärtää, vaatii melkoista jumppaa niiden kanssa. Mutta aina välillä hellin lukijoitani uudella ohjeella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ohjeiden kirjoittaminen ei todellaankaan ole mitään helppoa hommaa. Mutta näissä oli kyllä selkeät ohjeet. ja kiva onkin kun siun blogista saa aina uusia inspiksiä kun ohjeita tupsahtelee silloin tällöin..

      Poista
  8. Kauniit ja värmasti lämpimät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lämpimät on todellakin kun seitsemän veljestä kaksikerroin on..

      Poista
  9. hienot lapaset!! Ja kivasti puunrungolla esiteltynä...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia..melko apinoitu idea minulta tuo puunrunkoa vasten kuvattu, kun puuta vasten ne oli siinä novitan lehdessäkin. nooooh..eri puu sentään :D

      Poista
  10. Oi joi, onpa kauniit lapaset. Kaikenlaisia lapasihanuuksia on nyt esitelty siellä ja täällä, ja mua ihan harmittaa, etten millään jaksa keskittyä neulomiseen. Juku kun se on minusta pitkästyttävää puuhaa. Täytynee tyytyä kadehtimaan toisten valmiita ihanuuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia. nyt on tosiaankin menossa kunnon lapasvillitys useammassa blogissa. Taitaa syy olla siinä novitan uusimmassa lehessä ;)

      Miusta tää neulominen on just sopivan aivotonta. saa samalla katella lempiohjelmiaan ja mietiskellä syntyjä syviä. Miulle terapiaa parhaimmillaan..

      Poista
  11. Voi kun kauniit! -taas kerran- :) Ja niin nätisti kuvattuna! Ihan mainoksesta kävis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiiiitokssii kiitokssiii..tuon puu idean apinoin tosiaanki siitä novitan lehestä. siinä kun lapaset oli nätisti koivun runkoa vasten..ja kun en kehannu koivikkoon lumen keskelle sukeltaa niin otin tien vieressä olevan petäjän..kelepaa paremman puutteessa :D

      Poista
  12. Vikkelästi olet saanut lapaset neulottua - todella kauniit!

    VastaaPoista
  13. Aivan ihanat lapaset! Kävin juuri tilaamassa Novitalta tuon lehden, kun en ole löytänyt mistään kaupasta kyseistä lehteä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia.

      Minäkin olen kuullu, että lehti loppu kaupoista niine hyvineen kun se tuli. Nyt eikös novitalta saa postimaksutta sen tilattua, niin sen suurempaa vahinkoa ei tule??

      Poista
  14. Ihanat lapaset! Täytyypä hommata tuokin lehti :) Kiva blogi Sinulla,onneksi löysin tänne sattumalta! Ja aion tulla toistekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia.

      Useampi taho on nyt valitellu, että kaipoista lehti päässyt loppumaa. Tuolla novitalla on menossa kamppis josta saa tuon lehden tilattua nyt suoraan kotiin ilman postimaksuja joten hyödynnä ihmeessä se tarjous ;)

      ja mukava kun poikkesit blogissani. tule ihmeessä uudelleenkin :)

      Poista
  15. Ruusuhullullule ihanstuttavat ruusulapaset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no tässä kyllä todellakin on ruusujen rakastejille sopiva lahjavinkki ;)

      Poista
  16. Hienot on! Itse koitin eilen tuota kyseistä lehteä etsiä, kahdesta kaupasta! No kummassakaan ei ollut ja lasten hermot eivät kestäneet enää kolmatta putiikkia. Taidan napsutella tilata suoraan Novitalta kun sen saisi sieltä vielä ilman postikuluja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu nyt sieltä kannattaa ehdottomasti tilatakkin. pitääkin tutkia koskeeko sama tarjous myös lankoja..vois vaikka ostaa nääs, kun tuo lankalaihari menny muutenki vatuix :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)