perjantai 14. syyskuuta 2012

Olihan muuten homma..

Eilen haukkasin kyllä liian ison palan tehtäväksi, täytyy myöntää, mutta koska olin jo alottanu ni pakkohan se oli loppuun tehdä. 
Ompelin keittiöön solmimisnauha verhot käsin. Ja voi juutas jotta teki mieli heivata tuo kangas moneen kertaan roskiin.. ja sen heinäseipään sain keittiöön. ei tarvinnut edes katkasta..aikas magee tuli, tää tykkää kovasti.

Lisäksi sain mamalta eilen ihanan kristallihimmelin. Vielä ei oo tietoa mitä siihen tulee ja missä sen paikka tulee olemaan pysyvästi mutta siihen asti se saa notkua tossa heinäseipään toisessa päässä.Mukavata viikonloppuva kaikille!!!

5 kommenttia:

 1. Hauska idea heinäseipään uusiokäyttöön. Tuohon himmeliinhän voi ripustaa vaikka koruja, kuppeja tai keittiötyövälineitä.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen miettinyt tuollaista heinäseiväsverhotankoa...(huh mikä sana...:))
  Jostakin kuvia olen tuollaisesta nähnyt ja seipäitä kyllä olisi.

  VastaaPoista
 3. Kiva on tuo tanko.. Ihana. Harmi kun uuni teki temput. Muistan itekin kun pesin äipän kaa seiniä ja ikkunoita kiroten uunia... Tsemppiä.. Mulla on sulle täällä muutama "juttu" varattuna kunhan nähdään :))t. Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo hintsun verran vatutti. miunki pitää kysyä sulta jotain liittyen noihin edellisiin "jutskiin"..kuulema vaikkas päiväuni aikaan..

   Poista
 4. Yritän hyödyntää tämän hiljaisen hetken, kun pieni prinsessa ymmärsi hiljentyä, ja selaan pikavauhdilla sun vanhoja juttuja... Katson kuvia varmaan vähän eri silmällä kuin olit alun perin ajatellut; meillä kun näes näkyy ikkunoista muita asuintaloja, teillä näkyy navetta! Ihanalle näyttää ;) Ja niin, kiitos kommentistasi meidän toilettiin; siitä tuli kieltämättä aika hieno - kyllä kelpaa istuskella siellä ja pohtia maailmaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)