keskiviikko 29. elokuuta 2012

Rakas romu..

Tämän saan toteutettua sentäs meidän tietokoneen vanhoilla kuvilla..onneksi.

Näin jossakin blogissa rakas romu haasteen ja tämä nämä asiat eivät varsinaisesti ole romuja, mutta niistä en vain luopuisi. Vaikka kaikki muu pitäisi hävittää niin näitä en vaan laittais pois.Meidän olohuoneen seinältä löytyy toinen näistä. Mies teki tästä tuppeensahatusta pihlajasta hyllyn. Kannattimet on kierrätetyt amppelikannakkeet ulkoa. Maalasin ne vain mustaksi sihi maalilla.

Tykkään niin täydellä tuon pihlajan tunnelmasta ja ehkäpä se tekee vielä siitä erityisen, että pihlajan on sahuuttanut mieheni pappa aikoinaan. Päältä löytyy ikoneita jotka ovat meille rakkaita. On mummon vanhaa, lapsien omia ikoneita, Kodin siunaamisesta saatu ikoni.Meidän vihki tuohukset, miskiläisiltä nunnilta ostettu käsitehty rukousnauha, rippiristiä ja rippituohus..Ne tuo niin paljon niitä ihania, hyviä muistoja.Toinen ihanuus on Timo Sarpanevan käsin signeeraaman festivo kynttilän jalat.Näitä on ollut iänkaiken minun ja mieheni mummoilla ja papoilla. Näihin en vaan kyllästy. Niissä voi poltella minkä värisiä kynttilöitä hyvänsä ja milloin hyvänsä. Ne sopivat arkeen ja juhlaan, kesällä ja talvella. Nämä jalat löytyvät meidän takan päältä..
Haasteen haluan laittaa eteenpäin

ja

Kaikille tasapuolisesti ihanaa aurinkoista keskiviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Palaan asiaan...
  *
  Kotona ja mummulassa katselin Festivoita kyllästymiseen asti. Mutta taas nykyisin, kun jossain niitä näen isoina ryhminä, hivelevät silmää. Kaunis ja ajaton!!
  *
  Ikonihylly on kiva, tunnelmallinen yksityiskohta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta :) Mulla on ollut tapana, etten ole näihin osallistunut.. Mieltä kuitenkin lämmittää aina kun haasteen tai tunnustuksen saa.. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta:)
  Täytyypä perehtyä asiaan, kun ei heti tule mieleen sopivaa juttua.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivasta haasteesta!
  Pitää oikein miettiä, minkä tähän haasteeseen laitan. minulla on niin paljon rakkaita vanhoja esineitä:)

  VastaaPoista
 5. Pihlajahan on suomalaisten vanha pyhä puu, joten sopii hyvin ikonien hyllymateriaaliksi.Ikoneita on meillekin kertynyt ja olen ne blogissakin esitellyt. Myös noita Festivoita löytyy meidän wc:stä :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)